Anxietate si atac de panica
Salut, ma numesc Alexandra si de aprox. 7 am ma confrunt cu stari de anxietate si atacuri de panica.
Am urmat un tratament cu cipralex, 10 mg/zi timp de 1 an, dupa care l am intrerupt, la scurt timp iar au aparut starile, iar m am apucat de tratament de data asta tinp de 2 ani, se parca ca la un intrrval de 3 luni dupa oprire starile incep sa apara: greată, presiune in cap de parca cinalva m ar strange, presiune in ceafa cu stare de voma, trezit peste noapte cu aceleasi stări.asa in cazul in care adorm.
Acum 3 luni am oprit iar tratamentul pt ca imi doresc nu bebe, nu am ramas insarcinata cu toate ca analizele ginecologice au iesit fff bune.
Ce fac ca iar m au luat starile si iar m am apucat de tratament.
Ce fac cu sarcina?
Am urmat un tratament cu cipralex, 10 mg/zi timp de 1 an, dupa care l am intrerupt, la scurt timp iar au aparut starile, iar m am apucat de tratament de data asta tinp de 2 ani, se parca ca la un intrrval de 3 luni dupa oprire starile incep sa apara: greată, presiune in cap de parca cinalva m ar strange, presiune in ceafa cu stare de voma, trezit peste noapte cu aceleasi stări.asa in cazul in care adorm.
Acum 3 luni am oprit iar tratamentul pt ca imi doresc nu bebe, nu am ramas insarcinata cu toate ca analizele ginecologice au iesit fff bune.
Ce fac ca iar m au luat starile si iar m am apucat de tratament.
Ce fac cu sarcina?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Anxietate, atacuri de panica - Schimbarea antidepresivului.
- 3antidepresive
- 2intreruperea tratamentului pshiatrie
- 2Tratament pt toc
- 9Paroxetin
- 8Zoloft combinat cu gref sau pomelo
- 1Intrebare despre tratament contra depresiei
- 2Xanax
- 4Anxiar cu olanzapina
- 48Simptome ciudate, Velafaxina de 75
- 4Despre paroxetin
- 12Iau Abilify dupa ce am luat Clozapina
- 0Cine a luat Solian, a avut probleme cu glicemia desi inainte nu avea ?
- 5Sevraj de la pastile
- 3Cum sa renunț la tratament?
- 5Anxietate dupa covid
- 12Pt obezitate indusa de medicamentele psihiatrice putem merge la dr diabetolog prin CAS?
- 4Tratament psihiatric
- 4Medicamente pentru a crește randamentul la învățat și pentru a crește energia?
Mai multe informații despre: medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: