Anxietate si atac de panica
Salut, ma numesc Alexandra si de aprox. 7 am ma confrunt cu stari de anxietate si atacuri de panica.
Am urmat un tratament cu cipralex, 10 mg/zi timp de 1 an, dupa care l am intrerupt, la scurt timp iar au aparut starile, iar m am apucat de tratament de data asta tinp de 2 ani, se parca ca la un intrrval de 3 luni dupa oprire starile incep sa apara: greată, presiune in cap de parca cinalva m ar strange, presiune in ceafa cu stare de voma, trezit peste noapte cu aceleasi stări.asa in cazul in care adorm.
Acum 3 luni am oprit iar tratamentul pt ca imi doresc nu bebe, nu am ramas insarcinata cu toate ca analizele ginecologice au iesit fff bune.
Ce fac ca iar m au luat starile si iar m am apucat de tratament.
Ce fac cu sarcina?
Am urmat un tratament cu cipralex, 10 mg/zi timp de 1 an, dupa care l am intrerupt, la scurt timp iar au aparut starile, iar m am apucat de tratament de data asta tinp de 2 ani, se parca ca la un intrrval de 3 luni dupa oprire starile incep sa apara: greată, presiune in cap de parca cinalva m ar strange, presiune in ceafa cu stare de voma, trezit peste noapte cu aceleasi stări.asa in cazul in care adorm.
Acum 3 luni am oprit iar tratamentul pt ca imi doresc nu bebe, nu am ramas insarcinata cu toate ca analizele ginecologice au iesit fff bune.
Ce fac ca iar m au luat starile si iar m am apucat de tratament.
Ce fac cu sarcina?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 72iau antidepresive de 3 ani
- 3coşmaruri profunde de la tratament
- 23Seroxat
- 1Schimbare tratament anxietate ?
- 8Lorazepam
- 1Sertralina
- 3Intrebare medicamentatie.
- 7Reducere doza Cipralex - in vederea incetarii tratamentului
- 0Bromazepam inainte de operație?
- 8Cat dureaza efectul rispenului?
- 2Pareri tratament olanzapina!!
- 2Efecte adverse seroxat
- 0Efectul zyban ului ca antidepresiv! Helppp!
- 11Rezolvarea insomniei date de Abilify
- 6Medicament eglonyl - imi afecteaza pulsul?
- 2Olanzapina folosita de adolescenti
- 1Risperidona sau paliperidona?Rispolept Constă sau Xeplion?
- 1Cipralex si revotril luate de sotul meu
- 2Tratament psihiatric
- 14Tulburare bipolara la vârstnici
Mai multe informații despre: medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: