Anxietate si atac de panica
Salut, ma numesc Alexandra si de aprox. 7 am ma confrunt cu stari de anxietate si atacuri de panica.
Am urmat un tratament cu cipralex, 10 mg/zi timp de 1 an, dupa care l am intrerupt, la scurt timp iar au aparut starile, iar m am apucat de tratament de data asta tinp de 2 ani, se parca ca la un intrrval de 3 luni dupa oprire starile incep sa apara: greată, presiune in cap de parca cinalva m ar strange, presiune in ceafa cu stare de voma, trezit peste noapte cu aceleasi stări.asa in cazul in care adorm.
Acum 3 luni am oprit iar tratamentul pt ca imi doresc nu bebe, nu am ramas insarcinata cu toate ca analizele ginecologice au iesit fff bune.
Ce fac ca iar m au luat starile si iar m am apucat de tratament.
Ce fac cu sarcina?
Am urmat un tratament cu cipralex, 10 mg/zi timp de 1 an, dupa care l am intrerupt, la scurt timp iar au aparut starile, iar m am apucat de tratament de data asta tinp de 2 ani, se parca ca la un intrrval de 3 luni dupa oprire starile incep sa apara: greată, presiune in cap de parca cinalva m ar strange, presiune in ceafa cu stare de voma, trezit peste noapte cu aceleasi stări.asa in cazul in care adorm.
Acum 3 luni am oprit iar tratamentul pt ca imi doresc nu bebe, nu am ramas insarcinata cu toate ca analizele ginecologice au iesit fff bune.
Ce fac ca iar m au luat starile si iar m am apucat de tratament.
Ce fac cu sarcina?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Trazodona + atarax atacuri de panica progress
- 1Disfunctie Erectila
- 3Stari de confuzie/panica
- 2tratament depresie
- 2abuz romparkin
- 3Anxietate: medicamente sau psihoterapie?
- 2Efecte adverse seroxat
- 1Prozac original sau fluoxetina generic?
- 1Am avut depresie in 2008
- 5Care e diferenta intre risperidona si paliperidona?
- 1Tratament nefunctional
- 0Olanzapina
- 0Cine a luat Solian, a avut probleme cu glicemia desi inainte nu avea ?
- 1Pastilele psihiatrice afectează ficatul?Am ceva grav la ficat?
- 4Tratamentul îmi reduce libidoul
- 2Tratament psihiatric
- 10Schizofrenie
- 10Minte amortita de la antipsihotic
- 3Cipralex pentru Toc
Mai multe informații despre: medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: