Anxietate si insomnie

22-07-2021
Blondiegirl
Nu este medic/terapeut
Blondiegirl
Bună ziua, pe 29 mai am facut vaccinul Covid, o saptamana mai tarziu m-am trezit noaptea cu palpitatii.Mi s-a facut un ekg in urma caruia mi s-a spus ca e doar un atac de panica.Au urmat si altele doar noaptea, si de atunci si insomnia.
De atacurile de panica am scapat si de anxietate nu o mai simt deloc prezenta.Am fost la psihiatru sa rezolv cu insomnia.Am primit ca tratament seroxat o jumatate dimineata si xanax 0, 25 seara si 2 jumatati dimineata si la pranz.Nu am luat decat o pastila de xanax seara in speranta ca o sa dorm.Am dormit cam 3 -4 ore.As dori un sfat sa iau si seroxatul?Multumesc!
5 comentarii
1
22-07-2021, ora 12:18
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Seroxatul este pentru anxietate.
0
06-04-2022, ora 08:42
Elyela
Nu este medic/terapeut
Elyela
Blondiegirl, cum ai scapat de atacurile de panica? Mai ai probleme cu insomnia? Cu aceste probleme ma confrunt si eu de 5 luni
0
12-09-2022, ora 10:25
mariana226
Nu este medic/terapeut
mariana226
Da, am gasit, dupa ani de zile in care am mers din medic in medic, ajungand sa iau cate cinci pastile sa pot dormi.

Mi s-a prescris de catre terapeutul Gloria Tanasescu un tratament complex, pe o perioada de trei luni de zile, cu vitaminele D3 si B complex, in anumite doze.

Tratamentul mi l-a recomandat in urma analizelor de laborator.

Dupa 3 luni de zile am inceput sa ma simt mai bine si sa pot dormi in sfarsit.

De la 5 pastile, acum iau doar 3, in doze mult mai mici. Reusesc sa dorm chiar si 7 ore pe noapte, in conditiile in care acum cativa ani nu dormeam nicio ora.

Acum iau tratament de intretinere, si mi-a spus ca trebuie sa il urmez doi ani de zile in total, pentru ca atat dureaza sa se repare tot ce s-a stricat din cauza lipsei de somn.

Am trecut printr-o perioada extrem de grea, ajungand sa nu mai pot merge nici la serviciu un an de zile din cauza oboselii si a starii de rau.
0
21-11-2022, ora 16:37
Reusi
Nu este medic/terapeut
Reusi
mariana 226 cum pot lua legatura cu dvs.în privat! Am nevoie de niste sfaturi sunt în situația dumneavoastra! Va multumesc!
0
21-11-2022, ora 17:11
mariana226
Nu este medic/terapeut
mariana226
Buna ziua! Imi puteti scrie pe adresa de mail: marianai24@yahoo.com
Adaugă un comentariu / răspuns