Anxietatea poate da paralizie?
De la o criză de anxietate poți avea senzația de mâini, picioare paralizate? Inclusiv maxilarul și implicit deficit de vorbire?
Am avut o astfel de trăire pe care nu o doresc nimănui. Am ajuns de urgență la spital și mi-au administrat calmante spunând că este vorba de anxietate.
De la acest episod, am început să îmi fac tot felul de analize/examene medicale.
Încă nu am un diagnostic. Mă ajută cineva cu un răspuns? Cineva cu experiență asemănătoare?!?
Am avut o astfel de trăire pe care nu o doresc nimănui. Am ajuns de urgență la spital și mi-au administrat calmante spunând că este vorba de anxietate.
De la acest episod, am început să îmi fac tot felul de analize/examene medicale.
Încă nu am un diagnostic. Mă ajută cineva cu un răspuns? Cineva cu experiență asemănătoare?!?
3 comentarii
Eu mai am asta, insa la mine e din cauza migrenelor.
Da, se poate. Faceti tratament pentru anxietate si atacuri de panica, cu antidepresiv.
Mergeți la un psiholog clinician cu experiență pentru un diagnostic sigur, iar în funcție de diagnostic vi se va spune ce să faceți în continuare.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 45acum 2 luni am suferit un atac de panica
- 19Oare sa ma incadrez la acest capitol?
- 5Efecte adverse - Tranxene... recomandati-mi un alt medicament
- 10palpitatii
- 2ameteli, amortirea fetei, insomnii, zgomot in cap
- 37anxietatea si atacul de panica
- 3de la varsta de 15 ani ma confrunt cu atacurile de panica
- 3depresie, atac de panica si terapia power ki
- 3Panica in timpul sexului
- 16anxietate generalizata cu atacuri de panica
- 14atacuri de panica, distonie sau problema reala ?
- 9Atac de panica? Anxietate? Nu mersi, mi-e bine asa! :)
- 27atacuri de panica
- 32stres posttraumatic ori boala grava?
- 7Luna trecuta am facut soc anafilactic si nu scap de anumite simptom nici acum.
- 1Ce analize sa fac
- 7Atacuri de panică și atitudinea familiei
- 3Atac de panica
- 8Atac de panica?
- 6Anxietate, panica chinuitoare cand vad ca nu am somn.
Mai multe informații despre: Atacurile de panica Paralizia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: