Anxietatea poate da paralizie?
De la o criză de anxietate poți avea senzația de mâini, picioare paralizate? Inclusiv maxilarul și implicit deficit de vorbire?
Am avut o astfel de trăire pe care nu o doresc nimănui. Am ajuns de urgență la spital și mi-au administrat calmante spunând că este vorba de anxietate.
De la acest episod, am început să îmi fac tot felul de analize/examene medicale.
Încă nu am un diagnostic. Mă ajută cineva cu un răspuns? Cineva cu experiență asemănătoare?!?
Am avut o astfel de trăire pe care nu o doresc nimănui. Am ajuns de urgență la spital și mi-au administrat calmante spunând că este vorba de anxietate.
De la acest episod, am început să îmi fac tot felul de analize/examene medicale.
Încă nu am un diagnostic. Mă ajută cineva cu un răspuns? Cineva cu experiență asemănătoare?!?
3 comentarii
Eu mai am asta, insa la mine e din cauza migrenelor.
Da, se poate. Faceti tratament pentru anxietate si atacuri de panica, cu antidepresiv.
Mergeți la un psiholog clinician cu experiență pentru un diagnostic sigur, iar în funcție de diagnostic vi se va spune ce să faceți în continuare.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 19De 4 saptamani am intrat intr-un cerc vicios si nu pot sa-mi revin
- 6Atac de panica (acum 2 ani).. Au inceput palpitatii, amorteli, intepaturi in partea stanga
- 3Atacuri de panica inainte sa adorm!
- 1Atac de panica sau este altceva?
- 1Lipsa de aer
- 5Dupa 3 ani de chin totul a luat sfarsit. Atacuri de panica, anxietate si extrasistole
- 3Sistem nervos afectat
- 2anemie sau atac de panica
- 16Depresie insotita de atacuri de panica
- 3Stari de tremur si atacuri de panica.
- 8Mai multe probleme si semne
- 0Betablocant
- 2Nevroza?
- 13Anxietate sau altceva?
- 4anxietate? ce ar trebui sa fac?
- 21Este necesara internarea la psihiatrie pentru tratarea atacurilor de panica?
- 8Posibil preinfarct?
- 5Inima se opreste pentru o secunda noaptea
- 0Simt ca imi ia foc stomacul. Atacuri de panica
- 4Atacuri de panica cu dureri de piept
Mai multe informații despre: Atacurile de panica Paralizia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: