Anxietatea poate da paralizie?
De la o criză de anxietate poți avea senzația de mâini, picioare paralizate? Inclusiv maxilarul și implicit deficit de vorbire?
Am avut o astfel de trăire pe care nu o doresc nimănui. Am ajuns de urgență la spital și mi-au administrat calmante spunând că este vorba de anxietate.
De la acest episod, am început să îmi fac tot felul de analize/examene medicale.
Încă nu am un diagnostic. Mă ajută cineva cu un răspuns? Cineva cu experiență asemănătoare?!?
Am avut o astfel de trăire pe care nu o doresc nimănui. Am ajuns de urgență la spital și mi-au administrat calmante spunând că este vorba de anxietate.
De la acest episod, am început să îmi fac tot felul de analize/examene medicale.
Încă nu am un diagnostic. Mă ajută cineva cu un răspuns? Cineva cu experiență asemănătoare?!?
3 comentarii
Eu mai am asta, insa la mine e din cauza migrenelor.
Da, se poate. Faceti tratament pentru anxietate si atacuri de panica, cu antidepresiv.
Mergeți la un psiholog clinician cu experiență pentru un diagnostic sigur, iar în funcție de diagnostic vi se va spune ce să faceți în continuare.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3atacul de panica, frica de anestezie
- 7mai multe raspunsuri si intrebari..la aceste atacuri..
- 4emotii-ameteli-panica
- 116Atac de panica?
- 6atacuri de panica:(( - tratament naturist
- 4pavor nocturnus
- 6Cum sa scap de atacuri de panica?
- 10Relatii intime cu partenera
- 7Am fumat acum 8luni o chestie naspa
- 79Se pare ca o iau razna:(
- 5Atacuri de panica la operatie ORL!
- 3Atac panica
- 8imi vreau inapoi viata...fara frica
- 4Extrasistole