Anxietatea si tratamentul de lunga durata | Forumul Medical ROmedic

Anxietatea si tratamentul de lunga durata

21-10-2021
serban_bogdan
Nu este medic/terapeut
serban_bogdan
Buna ziua tuturor. Urmaresc cu interes de mult timp acest forum si am scris si eu de cateva ori aici. Acum din pacate ma vad nevoit sa scriu din nou deoarece starile mele de anxietate au revenit. Vreau sa mentionez ca am inceput sa am aceasta anxietate precum si atacuri de panica acum mai bine de 7 ani. In tot acest timp am urmat mai multe tratamente medicamentoase si o perioada incluziv psihoterapie. De aproximativ 3 ani urmez acelasi tratament cu Cipralex 1 tableta dimineata si Tritico 1/3 tableta seara. Observ ca in ultima perioada starile mele anxioase au revenit, e drept nu la aceiasi intensitate insa le simt ca sunt acolo. La inceputul acestui tratament m-am simtit extrem de bine. As vrea sa stiu parerile voastre de la cei care au mai trecut prin astfel de experiente ce ar trebui sa fac.e cazul sa cer doctorului care ma trateaza un alt tratament sau imi voi reveni de la sine. Sincer eu am pus aceasta anxietate pe a vremea de afara, temperetarura mai scazuta.etc. Va multumesc
P.S. As vrea sa fac un grup de whatsapp pentru cei care suferim de aceasta anxietate si atacuri de panica pentru a putea discuta pe aceasta tema atunci cand ne simtim prost. Daca exista doritori imi pot scrie un mesaj privat cu nr lor de telefon.
9 comentarii
0
21-10-2021, ora 13:21
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Buna ziua. Incercati sa schimbati tratamentul daca acesta nu mai este eficient. E posibil sa se suprasatureze receptorii. Va recomand Seroxat.
Pe Facebook gasiti Grupul Depresie si Anxietate grup de prieteni care are si grup de whats app.
1
21-10-2021, ora 13:28
serban_bogdan
Nu este medic/terapeut
serban_bogdan
Multumesc @clara_p
0
22-10-2021, ora 08:44
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Dacă stările anxioase au revenit probabil nu ați fost complet vindecat. Câte ședințe de psihoterapie ați făcut? Dacă ați urmat un program complet, ar fi trebuit să câștigați competențe pentru gestionarea situațiilor și astfel anxietatea să se mențină în limite normale. Vorbiți cu psihiatru despre cum vă simțiți și continuați ședințele de psihoterapie.
0
13-01-2022, ora 11:11
Marioancea
Nu este medic/terapeut
Marioancea
Ptr șerban bogdan as vrea să știu cum mai esti și eu sunt una dintre acele persoane care nu reusesc sa ma vindec daca este posibil sa vb
0
20-01-2022, ora 01:35
Echilibru
Nu este medic/terapeut
Echilibru
Am avut atacuri de panica 1 an jumate si mi.au trecut dupa ce am inteles cum functioneaza creierul. O sa iti scriu acum.o lista de carti care pe mine m.aj ajutat. Nu uita ca gandurile sunt doar rodul imaginatiei tale, tu alegi cum reactionezi. Edmund J Bourne - Anxietatea si fobia, stephen briers tcc, david carbonell atacul de panica, albert ellis - elibereaza.te de anxietate ceva de genu. Ia si citeste. Panica e, e mult de scris si eu sunt de pe telefon. E o simulare pe care tu o crezi reala si de aceea corpul tai elibereaza adrenalina si muscchii tinse incordeaza devii agitat si pierzi concentrarea tocmai din cauza faptului ca te pregatesri de lupta sau sa fugi. Impotriva a ce? A propriei tale.simulari.
0
27-01-2022, ora 18:37
Therapy Sessions by Psihoterapeut Zsolt Orban
Identitate neconfirmată
Therapy Sessions by Psihoterapeut Zsolt Orban
Buna seara. Psihoterapia, in special psihoterapia cognitiv comportamentala este extrem de importantă. Gasiti pe cineva cu care sa va simtiti confortabil și discutați despre absolut tot cu acea persoana. Mult succes!

Zsolt Orban
Psihoterapeut Therapy Sessions
0
01-05-2022, ora 16:58
Toma Dani
Nu este medic/terapeut
Toma Dani
Buna ziua Bogdan, pe mine tratamentul m a ajutat f mult , eu iau cipralex și ma sint f bn de la el dar nu numai de la el , trebuie f multă voința și conștientizare, eu sunt unul din putini oameni vindecați, tratamentele doar ne aduc pe linia de plutire totul tine de noi, este un proces lung și anevoios dar nu este imposibil, eu am un grup pe whatsup legat de anxietate, atacuri de panica, daca dorești cu mare drag te pot baga în grup, eu qm fost mult ajutata de oameni cu aceiași situație ca a mea și doresc și eu sa ajut în continuare asa cum am fost și eu ajutata, viata e frumoasa, zâmbește vindecarea sta în noi
0
07-07-2022, ora 21:07
Vasivase
Nu este medic/terapeut
Vasivase
Eu am nod în gât mă arde in cap, coboară arsura până în stomac, și dureri de os in piept, a zis psihiatrul că este boala bipolară, și mi-a dat să iau 7 pastile pe zii plus picături, mie mi se pare tare multe, deși problemele le am de pe la 27 ani sau am avut și înainte dar sau agravat în ani, probleme de multi ani, cum pot depășii această situație?, nu sunt prea multe medicamente?
1
28-01-2023, ora 09:38
Ralucatd
Nu este medic/terapeut
Ralucatd
Bună îmi lași te rog un mail ceva sa te pot contacta, trec printr-o situație asemănătoare și sunt la capătul puterilo
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul