apasare in capul pieptului

13-08-2009
keksplace
Nu este medic/terapeut
keksplace
Buna ziua, as dori sa stiu ce sa intamplat cu mine ieri seara, dintr-odata a inceput sa ma doara umarul stang dupa care durerea s-a extins prin prejurul inimii, se simtea ca un cutit in spate, daca stateam in picioare sau in pat pe spate durerea se accentua, dupa vreo 30 de minute a trecut dar am ramas cu o "bila" sau un nod in capul pieptului pana azi, nu pot sa inspir adanc ca se accentueaza senzatia de "bila" iar daca stau pe spate in pat devine si mai rau. Am 19 ani. Despre ce credeti ca este vorba?
6 comentarii
0
13-08-2009, ora 14:48
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Consultati un medic homeopat cu experienta care face exclusiv homeopatie clasica (unitara).
Acest simptom este cunoscut in homeopatie.

Homeopatia cauta sa vindece cauza bolii cu remedii fara efecte adverse care vindeca si analizand intregul om pe cele trei planuri (trup, suflet, psihic) si nu trateaza exclusiv simptomele boli ca alte tipuri de medicina.

Simptomul de mai sus este un mare semnal de alarma iar cardiologul, chiar daca face un diagnostic, nu poate vindeca nici o boala de inima ci o poate numai "trata" cu medicamente (care nu vindeca) timp de decenii.
0
13-08-2009, ora 14:59
keksplace
Nu este medic/terapeut
keksplace
eu speram sa fie curentul...
0
14-08-2009, ora 15:04
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
S-ar putea sa fie un junghi determinat de un curent de aer. Sa fii mai sigur mergi la medicul de familie sa te consulte si daca nu este de competenta dansului sa-ti dea o trimitere catre medicul specialist!
Pana atunci, nu mai sta in curent, relaxeaza-te si nu te enerva...emotiile sau miscaile bruste pot intensifica senzatiile neplacute!


Toate cele bune si multa sanatate;)


Cu deosebit de multa placere si deferenta,
N I C K;)
0
17-08-2009, ora 12:20
muryshor
Nu este medic/terapeut
muryshor
Nu e deloc de neglijat ceea ce ti s a intamplat. Mergi de urgenta la medicul de familie sa ti dea trimitere la cardiolog, ptr ca se pare ca ai simptome de preinfarct sau cghiar infarct... cere sa ti se faca o ecocardiograma, ptr ca acolo se vede f clar orice tulburare la nivelul inimii.
0
20-08-2009, ora 12:57
keksplace
Nu este medic/terapeut
keksplace
am fost la medic, este vorba de un pneumotorax :(, o sa fiu dat dracu pe viata
0
10-10-2012, ora 15:37
GeorgianaZgriblea
Nu este medic/terapeut
GeorgianaZgriblea
Buna ziua, am 24 de ani si am o problema de cateva saptamani cu abdomenul, ma doare zilnic...M-am gandit ca am racit la ovare (sunt foarte sensibila, racesc foarte des) dar niciodata nu m-a durut asa mult timp. Am programare la ginecolog saptamana viitoare dar ma sperie ca acum am dureri si in capul pieptului...in zona sternului. Ma apasa foarte tare! Ma puteti ajuta cu un raspuns, ce ar putea fi? Multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Umărul blocat sau înțepenit
  •