Apendicita?

13-07-2018
Cristi_FCSB
Nu este medic/terapeut
Cristi_FCSB
De marti m-au luat niste dureri in partea dreapra jos destul de sacaitoare, gen un fel de junghi dar nu violent ce tine 1 min maxim apoi peste o ora alt junghi si tot asa. Miercuri am avut stari de voma dar mi au trecut. M am asezat pe spate si cu genunchii sus si am inceput sa ma apas pe abdomen fara sa simt dureri. Faza proasta este ca sunt in vacanta. Plus de asta, imi este rusine sa ma mai duc iar la urgente, am fost de 4 ori cu alarma falsa. Precizez ca rinichiul meu drept e plin de pietre.
2 comentarii
0
13-07-2018, ora 12:24
Dr. Marcovici Tamara-Marcela
Pediatrie, Timisoara
Dr. Marcovici Tamara-Marcela
Buna ziua.
Durerile descrise pot fi cauzate de litiaza renala dreapta. Cauzele durerilor abdominale acute sunt numeroase, deci este nevoie de reevaluare clinica si imagistica (ecografie abdominala, ecorafie reno-vezicala). Multa sanatate!
0
13-07-2018, ora 13:21
Cristi_FCSB
Nu este medic/terapeut
Cristi_FCSB
Multumesc frumos, o sa ma duc din nou sa fac o ecografie. Chiar nu mai stiu de la ce e, am facut 3 ecografii in ultima luna si toti mi au zis ca e de la pietrele de la rinichi. Cred ca apendicita se exclude pentru ca orice miscare pe care o fac nu ma doare in dreapta. In unele momente ma mai doare si in spate si sub coaste
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: