Arcoxia si Novynette
Buna seara,
Am 33 ani, urmez un tratament cu Detralex, Arcoxia 90mg si Proctoglyvenol unguent pentru o tromboza hemoroidala. Vreunul din aceste medicamente scad efectul contraceptivului Novynette? Medicul chirurg care mi-a si prescris tratamentul mentionat mai sus, m-a asigurat ca nu scade eficienta insa pe prospectul Arcoxia contraceptivele orale sunt mentionate la interactiuni.
Vreau sa renunt la pilule, desi sunt doar la prima luna de administrare, tratamentul contraceptiei orale a fost prescris pentru chisturi ovariene insa am avut foarte multe efecte adverse printre care si tromboza mentionata, le-am luat din a 3-a zi a ciclului si am avut contact sexual neprotejat in a 18-a si a 20-a zi de administrare, timp in care eram sub tratament su Detralex si Arcoxia.Am luat folia pana la ultimul comprimat, 21 in total. Exista vreun risc de sarcina avand in vedere tratamenul concomitent si incetarea administrarii dupa perioada de pauza?
Am 33 ani, urmez un tratament cu Detralex, Arcoxia 90mg si Proctoglyvenol unguent pentru o tromboza hemoroidala. Vreunul din aceste medicamente scad efectul contraceptivului Novynette? Medicul chirurg care mi-a si prescris tratamentul mentionat mai sus, m-a asigurat ca nu scade eficienta insa pe prospectul Arcoxia contraceptivele orale sunt mentionate la interactiuni.
Vreau sa renunt la pilule, desi sunt doar la prima luna de administrare, tratamentul contraceptiei orale a fost prescris pentru chisturi ovariene insa am avut foarte multe efecte adverse printre care si tromboza mentionata, le-am luat din a 3-a zi a ciclului si am avut contact sexual neprotejat in a 18-a si a 20-a zi de administrare, timp in care eram sub tratament su Detralex si Arcoxia.Am luat folia pana la ultimul comprimat, 21 in total. Exista vreun risc de sarcina avand in vedere tratamenul concomitent si incetarea administrarii dupa perioada de pauza?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2contraceptive - nu stiu ce sa fac?
- 3ce contaceptive sa iau?
- 8pilule ocazionale
- 3este posibil ca un anumit contraceptiv sa nu isi faca efectul la o persoana?
- 3ejacularea la o mare distanta de tine = sarcina?
- 3nu stiu ce mi s-a intamplat.Va rog dati-mi un sfat cat mai curand posibil!
- 8raspuns va rog frumos: cum sa administreaza anticoceptionalele
- 235anticonceptionale - neaparat in 1 zi a menstruatiei?
- 5menstruatie inainte de terminarea pilulelor
- 7Harmonet.. ciclu menstrual neregulat
- 6Ma pot impiedica anticonceptionalele sa slabesc?
- 6cat timp sunt protejata dupa intreruperea anticonceptionale
- 3As putea sa fiu insarcinata? sau care sunt motivele pentru care am doar asa putina menstruatie?
- 7anticonceptionalele yaz
- 5Menstruatie de 2 ori pe luna!
- 6As dori sa folosesc anticonceptionalele Marvelon.. ce ma sfatuiti?
- 4Vomarea pastilei contraceptive
- 6Anticonceptionale luate incorect?!
- 2De ce trebuie sa iau anticonceptionale?
- 1Logest - a doua folie
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor tromboza
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: