Arcoxia si Novynette
Buna seara,
Am 33 ani, urmez un tratament cu Detralex, Arcoxia 90mg si Proctoglyvenol unguent pentru o tromboza hemoroidala. Vreunul din aceste medicamente scad efectul contraceptivului Novynette? Medicul chirurg care mi-a si prescris tratamentul mentionat mai sus, m-a asigurat ca nu scade eficienta insa pe prospectul Arcoxia contraceptivele orale sunt mentionate la interactiuni.
Vreau sa renunt la pilule, desi sunt doar la prima luna de administrare, tratamentul contraceptiei orale a fost prescris pentru chisturi ovariene insa am avut foarte multe efecte adverse printre care si tromboza mentionata, le-am luat din a 3-a zi a ciclului si am avut contact sexual neprotejat in a 18-a si a 20-a zi de administrare, timp in care eram sub tratament su Detralex si Arcoxia.Am luat folia pana la ultimul comprimat, 21 in total. Exista vreun risc de sarcina avand in vedere tratamenul concomitent si incetarea administrarii dupa perioada de pauza?
Am 33 ani, urmez un tratament cu Detralex, Arcoxia 90mg si Proctoglyvenol unguent pentru o tromboza hemoroidala. Vreunul din aceste medicamente scad efectul contraceptivului Novynette? Medicul chirurg care mi-a si prescris tratamentul mentionat mai sus, m-a asigurat ca nu scade eficienta insa pe prospectul Arcoxia contraceptivele orale sunt mentionate la interactiuni.
Vreau sa renunt la pilule, desi sunt doar la prima luna de administrare, tratamentul contraceptiei orale a fost prescris pentru chisturi ovariene insa am avut foarte multe efecte adverse printre care si tromboza mentionata, le-am luat din a 3-a zi a ciclului si am avut contact sexual neprotejat in a 18-a si a 20-a zi de administrare, timp in care eram sub tratament su Detralex si Arcoxia.Am luat folia pana la ultimul comprimat, 21 in total. Exista vreun risc de sarcina avand in vedere tratamenul concomitent si incetarea administrarii dupa perioada de pauza?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1pot sa iau contraceptive fara prescriptie?
- 3ati folosit cilest?
- 4oare ce sa fac?
- 7mai multe intrebari despre logest
- 2anticonceptionale orale
- 2Anticonceptionalele pot schimba mirosul si gustul?
- 6Anticonceptionale cu aceeasi compozitie ca si Karissa
- 6anticonceptionale fara ciclu
- 4a cata pastila?
- 0greseala administrare diane 35
- 4cand pot sa fac sex neprotejat?
- 5operatie chist ovarian
- 5teama folosirii anticonceptionalelor
- 3Mi-am incurcat anticonceptionalele! Va rog ajutati-ma!!!!
- 20Pilulele anticonceptionale provoaca avort timpuriu? Sunt nocive?
- 19melleva 35
- 3Am terminat blisterul yasmin si nu imi vine ciclul. Sunt insarcinata ?
- 6folosesc anticonceptionale artizia de 2 luni si am pierdut o pastila din sapt 3
- 3Anticonceptionalele si glanda tiroida
- 2Yaz si Yasmin
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor tromboza
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: