arsuri epigastrice si arsuri bucale
Buna ziua. de 2 saptamani ma confrunt cu dureri- arsuri in capul pieptului, mai ales in a 2 jumatate a zilei, stari de voma, acum mai usoare.Cu o saptamana inainte de arsurile in capul pieptului au aparul arsuri in gura ca si cand am baut ceva fierbinte sau am mancat ardei usturat-cam asta e senzatia. Are legatura arsurile bucale cu cele stomacale? Poate fi un semn de...boala secolului (ca asta mi a intrat in cap ca as avea..).Alte simptome ar fi eructatii, bolborisme (am colon iritabil stabilit in urma colonoscopiei), si am inceput sa ma constip. Multumesc si multa sanatate va doresc
1 comentarii
Buna seara.
Faceti un consult la gastroenterologie si o esogastroscopie, daca vi se recomanda.
Faceti un consult la gastroenterologie si o esogastroscopie, daca vi se recomanda.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2parca as avea probleme cu inima: dureri in capul pieptului, intre sani, sau sub sani, sau junghiuri
- 4Greata, lipsa poftei de mancare, arsuri si mincarimi in piept
- 2ce diagnostic am?
- 16ameteala si dureri in piept
- 7Distonie neuro vegetativa
- 10Acum un an am facut sex cu o prostituata si am avut "norocul" sa se rupa prezervativul
- 5Ameteala si arsuri de la piept in sus
- 7durere in zona pieptului
- 2Dureri Spate + Partea inferioara a pieptului
- 4durere in piept
- 2Durere in capul pieptului!
- 0Dureri in piept
- 1Dureri in zona pieptului si coastelor.
- 0Arsura în piept
- 2Arsura in dreptul inimii care raspunde in umar si in omoplat
- 3Recomandare analize inima(sunt neasigurat)
- 1Durere in capul pieptului și spate
- 3Batai inima accentuate și durere inexplicabila
- 8Ce cauze posibile pot fi pentru o durere in partea stanga a pieptului, in zona inimii?
Mai multe informații despre: Durerea in piept durerile in piept arsuri in piept durere in cosul pieptului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: