arsuri la ovare si usturimi

buna seara.in urma cu un an am pierdut o sarcina iar de atunci am inceput sa am probleme in zona genitala. dupa ce am fost tratata aproape in fiecare luna cu antibiotice pt o presupusa anexita am ajuns la un alt medic care mi-a facut analizele la secretie, papa nicolau, am facut analizele la sange si la urina si mi-a zis ca nu am nici urma de infectie, bacterii, ciuperci sau altceva. pe mine insa ma arde foarte tare burta si ma ustura mai ales dupa ce urinez. in prezent mi-a zis sa incerc si ovulele polygynax dupa care urmeaza sa merg din nou la cabinet. nu vad nici o schimbare. am inteles ca arsurile si usturimile genitale apar din cauza infectiilor. in cazul meu daca toate analizele imi sunt bune ce am? sau ar trebui sa mai fac si alte analize?multumesc frumos.
1 comentarii

Rosaura83
din cate am inteles de la tine chiar daca ti-ai facut acele analize inca ai usturimi in zona genitala...este clar ca ceva nu este in regula si ca trebuie sa mai continui cu niste investigatii...dar asta numai sa mai mergi la un alt medic(la o clinica privata de preferabil...dai niste bani dar macar sti ca se ocupa de tine) si sa ii dai toate detaliile pe care tu le simti...nu poti sa te increzi doar intr-un medic ca sa iti poti rezolva problema...iti doresc sanatate multa si sper sa vii cu vesti bune!:)
din cate am inteles de la tine chiar daca ti-ai facut acele analize inca ai usturimi in zona genitala...este clar ca ceva nu este in regula si ca trebuie sa mai continui cu niste investigatii...dar asta numai sa mai mergi la un alt medic(la o clinica privata de preferabil...dai niste bani dar macar sti ca se ocupa de tine) si sa ii dai toate detaliile pe care tu le simti...nu poti sa te increzi doar intr-un medic ca sa iti poti rezolva problema...iti doresc sanatate multa si sper sa vii cu vesti bune!:)

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4dupa acutul sexual ma ustura mereu
- 4durere groaznica in parte de jos a abdomenului mai exact in zona ovarelor...
- 4probleme genitale dupa sex
- 3usturimi in zona genitala dupa contactul sexual
- 3senzatii de arsuri in ochi si in zona genitala
- 4Endometru gros si ovare marite
- 6usturimi genitale
- 14cancerul ovarian
- 6foarte uscata in zona genitala, umflat, rosu, ma mananca, ma ustura si ma jeneaza cand merg
- 1Posibila infectie?
- 11usturimi si mancarimi chiar in capul penisului + o secretie alba din penis
- 1senzatie de arsura si usturime in zona ovarului drept
- 3ZGARIETURI la intrare in VAGIN
- 7arsura, usturime, disconfort zona genitala
- 6Infectie sau bts?
- 0Usturime ureter
- 0Interpretare analize secretii vaginale
- 1Usturime genitala, bubita labii frontale
- 8Rani intre vulva si perineu
- 2Usturime in zona intima
Mai multe informații despre: Ovarele usturimea in zona genitala