arsuri la stomac si greturi
Buna ziua, de o luna de zile am o problema.La inceput ma durea foarte rau in zona ficatului si aveam amareala, am fost diagnostiucata cu dischinezie biliara.Dupa ce am urmat tratament mi-a trecut durerea de la ficat, insa de 3 saptamani a inceput sa ma arda foarte rau stomacul si am greturi mai tot timpul.Daca mananc ceva imi mai trec putin arsurile, dar nu de tot, iar daca nu mananc imi este si mai rau, in special noaptea.mentionez ca eu mai am si lipsa de calciu si insarcinata nu sunt.Care ar putea fi cauza?
1 comentarii
Fa-ti analiza pentru depistare Helicobacter Pylori din sange si eventual o endoscopie digestiva. Sau un consult la gastroenterolog sa fii sigura daca e aciditate sau altceva mai serios de tratat.Uneori, bila se poate reintoarce in stomac si asta sa dea arsuri. Dar numai endoscopic se poate vedea daca, chiar asa e.
Sanatate!
Sanatate!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5De o luna am niste stari de balonare destul de enervante mai ales dupa masa...
- 10nu pot sa mananc...
- 3senzatii de arsuri in ochi si in zona genitala
- 5probleme la gat, varsaturi si greata
- 0cefalee, dureri musculare, temperatura, greata, varsaturi
- 3Stare de voma si greata
- 2Greata Ameteli
- 22Ce cauze poate avea greata (fara varsaturi)?
- 9De vreun an am citeva probleme: ametelea, lesin, sinuzita
- 4Stari de voma, greata, balonare, dureri (intepaturi) de ovar, dureri de cap
- 9sa fie de la anxietate?
- 4Stare de greata
- 6Acum 2 saptamani jumate: greata, discomfort abdominal, lipsa brusca a poftei de mancare
- 10Ameteli, greturi etc
- 1Greata pe timpul sarcinii
- 9Nervi la stomac, balonare, diaree, greata
- 1Colonoscopie
- 3Arsuri stomac, durere surda in partea stanga sub san
- 0Stari bruste de voma si dureri de cap.
- 0Buna ziua, as dorii un răspuns! arsura in partea superioară a stomacului
Mai multe informații despre: Arsura de la stomac Greata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: