arsuri si dureri genitale
Buna ziua,
Am manifestari clasice de candida pe penis si multi ani am crezut ca asta si este, conform analizeleor de laborator facute in 1994. Anul trecut am inceput sa am si puternice dureri de testicule care urca inspre anus. Nici medicii de la un centru medical privat din Bucuresti nici cei de la INstitutul de Urologie nu au reusit sa gaseasca nici o cauza si nici o "boala". IN urma cu 5 saptamani, eruptia pe penis a fost mai puternica ca niciodata si dupa ce un tratament de 5 zile cu Nizoral (ce foloseam de obicei) nu a dat NICI un rezultat, am refacut analizele de laborator ptr a afla ca NU era vorba de candidoza dar nici nu mi s-a dat vreo alta expliactie de catre medicul dermatolog, ci doar sa incerc pt 5 zile "Locoid". Care unguent a functionat ptr cateva zile, problema reaparand imediat dupa incetarea tratamentului. La sfarsitul actului sexual, in urma contactului cu sperma, am avut dureri (senzatie de arsura) extrem de mari, lucru care nu s-a mai intamplat inainte la asemenea "intensitate". Am incercat pana acum mai multe institutii si medici si nimeni nu pare sa aiba vreo explicatie sau idee despre problema mea. Va rog sa-mi spuneti macar unde as putea sa ma adresez ptr aceste probleme (avand in vedere ca institutii de genul celor mentionate NU au reusit in ultimii 2 ani sa dea vreun diagnostic).
Va multumesc.
Am manifestari clasice de candida pe penis si multi ani am crezut ca asta si este, conform analizeleor de laborator facute in 1994. Anul trecut am inceput sa am si puternice dureri de testicule care urca inspre anus. Nici medicii de la un centru medical privat din Bucuresti nici cei de la INstitutul de Urologie nu au reusit sa gaseasca nici o cauza si nici o "boala". IN urma cu 5 saptamani, eruptia pe penis a fost mai puternica ca niciodata si dupa ce un tratament de 5 zile cu Nizoral (ce foloseam de obicei) nu a dat NICI un rezultat, am refacut analizele de laborator ptr a afla ca NU era vorba de candidoza dar nici nu mi s-a dat vreo alta expliactie de catre medicul dermatolog, ci doar sa incerc pt 5 zile "Locoid". Care unguent a functionat ptr cateva zile, problema reaparand imediat dupa incetarea tratamentului. La sfarsitul actului sexual, in urma contactului cu sperma, am avut dureri (senzatie de arsura) extrem de mari, lucru care nu s-a mai intamplat inainte la asemenea "intensitate". Am incercat pana acum mai multe institutii si medici si nimeni nu pare sa aiba vreo explicatie sau idee despre problema mea. Va rog sa-mi spuneti macar unde as putea sa ma adresez ptr aceste probleme (avand in vedere ca institutii de genul celor mentionate NU au reusit in ultimii 2 ani sa dea vreun diagnostic).
Va multumesc.
2 comentarii
As indrazni sa va recomand sa incercati sa va adresati domnului Prof.Dr. Dan Forsea(Clinica dermatologie Spital Colentina-Sos.Stefan cel Mare nr.19-21)
Salut Boghy ai rezolvat, ce ai avut? Poate raspunsul tau va ajuta pe cineva.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Bubite mici in zona genitala
- 3pare un cos in zona genitala
- 7bubite in zona genitala...help
- 2analize facute, tratament necorespunzator?
- 6candidoza in zona genitala
- 5Secretie alba penis + usturime mictiune
- 3am si eu o nelamurire
- 3usturimi vaginale
- 9Usturimi vaginale...
- 6Am luat tratament pt micoza... partenerul nu trebuie sa ia nimic?
- 0Usturime mancarime...stres
- 1usturimi si mancarimi vaginale
- 1Usturime vaginala si secretie galbuie abundenta fara miros
- 4usturimi vaginale
- 1Rani in zona genitala
- 4durere genitala+incomoditate la mers!
- 1Dureri la contact sexual/sangerari/dureri in zona abdominala /urinari frecvente etc
- 0Candidoza sau altceva?
- 2Candidoza/vaginita bacteriana? Ginecologie
Mai multe informații despre: usturimea in zona genitala zona genitala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: