Articulatii de la clavicula rupte

09-04-2014
iulian112
Nu este medic/terapeut
iulian112
Buna ziua!
In luna noiembrie a anului trecut am avut o cazatura destul de puternica in care, din cate am inteles eu, mi-am rupt articulatiile de la clavicula. Dupa ce am cazut nu m-a durut deloc umarul asa ca nu am mers la medic, insa ma durea spatele( mi-am declansat scolioza, ceea ce ma si facut sa merg la doctor peste vreo 2 saptamani), ajuns acolo si facand radiografie mi-a fost spus ca mi-am rupt articulatiile de la clavicula si sa fac repaus pe mana respectiva pana se rezolva situatia. De atunci am mai fost la control in ianuarie si in martie, zicandu-mi sa revin iar in august.Pe mine nu ma doare insa am o mic discomfort atunci cand stau mult cu ea pe langa corp fara sa o misc, mai exact atunci cand o las mult sa imi traga de umarul in jos. Intrebarea mea este urmatoarea: aceasta problema a mea se va rezolva de la sine fara interventie chirurgicala? tinand cont ca nu ridic mai mult de 2 kg in ea, daca da cam in cat timp?
Mi-a mai fost spus ca am si o mica dixlexie articulara daca am retinut bine termenul.
Va multumesc!

Exercitiile kineoterapeutului sunt bune in cazul meu?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul