As avea nevoie de un sfat in legatura cu serviciul
Buna ziua. Am 26 de ani si lucrez in contabilitate. Acum 2 ani m-am angajat la o doamna expert contabil. Ea lucrează împreună cu sotul ei. Dansa tine evidenta contabila la mai multe firme. Ea m-a angajat de pe somaj. De cand a început pandemia cu covid 19 nu am mai avut activitate si nu avea de unde sa ma plătească deoarece firmele la care am ținut evidenta contabila au suspendat activitatea fiind pe somaj tehnic. Doar 2 firme au mai rămas. Si m-a pus si pe mine pe somaj tehnic, dar acum dupa ce s-a terminat nu a mai avut de unde sa ma plătească pe norma întreaga. Si de o luna am tot cautat altceva de lucru. Si am cautat in contabilitate sa vad daca gasesc. Pe la începutul lui iunie am gasit un post de contabil la o firma de construcții. Mi-au spus ca imi da mai mult decat imi dadeau ceilati sefi. Am acceptat acest post, deoarece am nevoie de servici si de bani. Nu am renunțat la celalalt job, lucrez in continuare dar cu jumătate de norma. Problema mea consta in relatia cu șeful (angajatorul). Imi place munca, dar nu ma simt bine deoarece am un șef foarte enervant si agitat. Si se comportă la fel si cu ceilalți colegi. El a fost si in politica. De cand lucrez aici(2 săptămâni) am un atac de panica de fiecare data cand discut cu el. Mereu imi este frica sa nu gresesc si sa se enerveze. E si un om in varsta, peste 50 ani, si nu pot sa ii ridic tonul. Nici nu ma lasa sa ii spun parerea mea si sa facem cum zice el. El zice ca nu stiu foarte multe si am de învățat. E adevărat ca nu stiu, dar mi-ar plăcea sa invat intr-un mediu plăcut. Nu intr-un mediu stresant. Nu stiu cum sa fac sa nu mai am atacurile de panica. Recunosc ca uit câteva lucruri ce imi zice el. Pe moment stiu ce zice, dar dupa aia nu mai stiu ce a zis. Cu ceilalți sefi nu am patit asta, doar o data. Dar ei sunt altfel. Altfel vorbesc cu mine, el doar striga si ma cearta. Adica se cearta cu toata lumea. Nu știe sa asculte si sa vorbeasca frumos cu angajații. E un om foarte complicat si vrea totul sa se faca rapid si cand se face asa nu iese bine si iar scandal, si da vina pe noi ca noi suntem de vina ca gresim. Nu stiu cum sa fac sa fie bine si pt el si pt mine. As vrea sa nu ma mai panichez si sa tremur cand ceva nu iese bine.
2 comentarii
Un mediu stresant face rău oricui.
Pentru sănătatea dvs. ar fi important să vă găsiți alt loc de muncă. Mai există o variantă să urmați niște ședințe la un psiholog ca să vă ajute să gestionați situațiile stresante și să nu mai ajungeți să faceți atac de panică. Dar asta costă și e de durată. Alegeți ce variantă vă convine mai mult.
Pentru sănătatea dvs. ar fi important să vă găsiți alt loc de muncă. Mai există o variantă să urmați niște ședințe la un psiholog ca să vă ajute să gestionați situațiile stresante și să nu mai ajungeți să faceți atac de panică. Dar asta costă și e de durată. Alegeți ce variantă vă convine mai mult.
Inteleg ca aveti dreptate dar solutii pentru schimbarea comportamentului sefului nu cred ca exista. Vreti sa luati pastile pentru atacuri de panica de la psihiatru?
Mai bine schimbati jobul...
Mai bine schimbati jobul...
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Acest videoclip îți va schimba viata
- 4Atacuri de panica cu dureri de piept
- 1Lipsă/dificultate de concentrare
- 6Anxietate, panica chinuitoare cand vad ca nu am somn.
- 2Insomnie
- 3Despre anxietatea cronică - de 15 ani sufăr de anxietate
- 6Tremor interior dupa cateva episoade de anxietate severa. Cat timp pot persista?
- 3Nu gasesc linistea interioara
- 7Psihoza sau Gaslighting?
- 1Atac de panica