as avea o nelamurire
Buna, as avea si eu o intrebare...daca faci sex anal si baiatul ejeculeaza inauntru stiu ca nu se poate produce o sarcina...dar daca din greseala sa zicem ca a curs pe vagin sau poate putin inauntru(nu stiu sigur) ar avea...?si inca ceva...Postinor e bun?luat cum trebuie nu se poate produce o sarcina, nu?...eu am luat ieri si azi pastilele la 12 ore si azi mi-a venit si ciclu cred...ca am auzit ca de la postinor poti sa sangerezi...se poate chiar asa repede sau e chiar ciclul care mi-a venit..mentionez ca mi-a venit dupa cateva zile de la data in care trebuia sa-mi vina...????astept ceva raspunsuri..multumesc!
2 comentarii
aaa si as mai avea o intrebare dak tot am intrat pe site:...daka dupa actul sexual...partenerul se sterge bine de urmele de sperma...si dupa cateva ore (1-2) apare un nou contact sexual neprotejat cu ejaculare afara este posibila o sarcina...la ce vreau eu sa ajung...este posibil sa mai ramana sperma in penisul partenerului si sa duca la o posibila sarcina?
daca a urinat intre timp nu este nici o problema.daca nu dupa parerea mea sanse sunt mici pt ca in cateva ore 1-2 sperma nu cred k mai este activa.si daca spui ca ai luat prostinor nu ai motive sa te ingrijorezi.in privinta sangerarii nu stiu ce sa zic.probabil ti-a intarziat ciclul ceea ce am inteles ca se intampla de multe ori.pe viitor eu zis sa folosesti prezervativ sau daca ai o rel stabila mergi la ginecolog sa-ti prescrie anticonceptionale.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Probleme erectie
- 12 acte sexuale consecutive
- 1Sex - penis prea mare
- 3Am orgasm fara ejaculare va rog sa ma ajutati?
- 2Sangerarea vaginului in timpul masturbarii facute de alta persoana
- 2Sangerare vaginala in timpul masturbarii
- 1Sânge după actul sexual
- 2Penis nu ajunge la erectie in timpul actului.
- 1Durere in timpul sexului si infectii recurente
- 1Durere crunta de ovare dupa act