as dori rasp unui medic !va rog!

07-03-2009
tonny
Nu este medic/terapeut
tonny
iau nevynette de 10 luni, cand am fost al control pt prima oara acum 10 luni iar ginecolegul mi-a recomandat anticonceptionalele, l-am intrebat daca trb facuta o pauza anume iar rasp lui a fost ca nu.din kte am mai auzit nu e obligatoriu sa faci pauza, doar asa pentru tine dar nu influienteaza cu nimik.dar am mai inteles ca e bn sa faci pauza de 1-2 luni la interval de jum de an.am semne de intrebare in legatura cu acest subiect si nu stiu ce sa mai cred ca s fie totul bine dar oare daca nu faci pauza si iei chiar asa in continuu nu scade fertilitatea iar cand ajungi sa vrei un bebe va dura cv timp pana il vei avea sau e riscul sa nu il poti avea de loc????va rog un rasp.va multumesc mult
1 comentarii
0
08-03-2009, ora 11:22
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Poti lua continuu anticonceptionale timp de 5 ani, dar anual sa-ti faci testele hepatice.Cand vei dori un bebelus intrerupi pilulele.Fertilitatea oricum este anulata prin inhibarea ovulatiei atata timp cat iei contraceptivul.Dar revine fara sa se lase mult asteptata dupa intrerupere.Un 8 Martie fericit!
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul