as dori sfatul unui medic
De 5 luni de zile, ca metoda de contraceptie folosesc yaz (tin sa mentionez ca am si dereglari hormonale, yaz fiind luat la sfatul medicului endocrinolog).In primele 3 luni de la contraceptie am prezentat sangerari cu o saptamana aproape 2 inainte sa imi vina menstra, am fost la control la endocrinolog si mi-a zis ca este normal.A 4 a luna nu am prezentat sangerari dar acum cand am inceput al 5 lea blister iar au inceput sangerarile.Oare ce se intampla?Pana ajung la endocrinolog, as dori si raspunsul dv.Multumesc@!
2 comentarii
Aceste sangerari nu sunt periculoase si dispar in cateva luni de utilizare. Sa nu uiti sa iei pilulele regulat, zilnic, si incearca administrarea lor cam la aceeasi ora. Sangerari intre menstruatii pot apare si daca ai avut diaree, indigestie, situatii stresante, daca ai luat si alte medicamente etc.. Dar vor dispare.
Pilulele le iau regulat, nu este problema si niciodata nu am uitat sa iau vreo pilula.Sper sa treaca.O sa mai astept luna asta si daca si luna viitoare patesc la fel o sa merg iar la endocrinolog si poate o sa intrerup tratamentul.Multumesc frumos si o seara placuta va doresc!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Anticonceptionale
- 1Sângerări la schimbarea anticoncepționalelor
- 1Clobetazol unguent
- 2Anticonceptionale pt amanarea menstruatiei
- 1Alcool si anticoncepționale
- 1Sunt pe Diane 35 dar ciclul nu vine
- 1Pastila de a doua zi ellaone
- 1Mercilon menstruație?
- 2Întrerupere anticoncepționale
- 0Nu se mai găsesc contraceptive orale Rigevidon