AS DORI SI EU UN RASPUNS
buna seara as dori si eu un raspun daca se poate am mai trimis un msg si nu mi s.a raspuns.De ceva timp am niste pete maro in partea dreapta am inteles ca in zona ficatului.De ceva timp a inceput sa am si mancarimi insa nu foarte mari in acele zone unde le am iar la atingere sunt foarte fine.As dori sa stiu dak niste analize mi.ar fi de folos si la ce VA MULTULESC ANTICIPAT.
3 comentarii
In primul rand ar trebui sa mergi la un dermatolog pentru un examen de specialitate si un examen micologic pentru ca s-ar putea sa fie vorba despre o ciuperca. Dupa aceea iti va recomanda medicul alte analize daca sunt necesare.
va rog mult sa.mi raspundeti...de 2-3 zile am am niste mancarimi ingrozitoare la maini si la picioare, la inchietura piciorul cat si in jurul lui si pe picior in jos.Am o senzatie de furnicaturi dupa care imi apare ca o iritatie si m.as scarpina intr.una..Am mai avut o perioada (acum cateva luni)in care ma mancau doar mainile, de la incheieturi in jos, am fost la dermatolog si mi.a spus ca poate fi o alergie si sa alimin din uz tot ce cred ca.mi poate face rau, am ajuns la concluzia ca sunt alergica la lavanda insa nu am mai folosit.o...poate fi de la soare sau ceva mai grav?va rog mult dati.mi un raspuns
Incearca sa aplici 3-4 zile Elocom crema, de 2 ori pe zi, dimineata si seara.
Daca mancarimile nu cedeaza, apeleaza la un dermatolog.
Daca mancarimile nu cedeaza, apeleaza la un dermatolog.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Bubite rosi pe penis.
- 1Pete umflate pe pometi
- 1Niste fisuri pe fata linga nas
- 2Daca am o problema la unghie
- 2Psoriazis ?? sau ce seamana ms
- 1Cum scapi de demodex
- 0După 6 ani de Psoriazis și zeci de tuburi de cortizon topic
- 1Hidrosadenita sau ganglioni limfatici inflamati din cauza parazitozei
- 2Umflături pe fese
- 4Alopecie areata dupa un an de la debut