as dorii un raspuns.

05-06-2009
capacel17
Nu este medic/terapeut
capacel17
Salutare tuturor ! Am avut niste probleme cu prietena mea. ii intarzaiase ciclu bla bla...si ne-am speriat ft tare... am mai postat cei care au urmarit subiectul stiu despre ce este vorba :).
Acum intrebarea mea este urmatoarea: Ea a facut un test acum o saptamana si ceva maxim 2, testul se numeste (Barza), este acel test care trebuie sa urineze intr-un recipient, apoi sa bage testul in urina pana la semnul "max."
Exact asa a facut, iar testul a aratat o liniuta, apoi s-a facut tot roz, iar dupa aceea a aparut o singura liniuta in niciun caz doua !!
Astazi la fel am mai facut inca unul dimineata (prima urina) si a facut la tel.. a aparut o liniuta, apoi s-a facut tot roz, iar dupa aceea o singura liniuta. deci nu este insarcinata, nu ? o sa mai facem inca unul zilele astea sa fim siguri :)... dar as dorii si niste raspunsuri de la dvs va rog :).
2 comentarii
0
05-06-2009, ora 15:32
Amalia24
Nu este medic/terapeut
Amalia24
testul de sarcina se face la 2 saptamani de la actul sexual.
o liniuta inseamna ca nu este insarcinata.
0
06-06-2009, ora 00:49
capacel17
Nu este medic/terapeut
capacel17
pai cam la acel interval de timp a fost facut. asta inseamna k nu este insarcinata :)... ms frumos.
Adaugă un comentariu / răspuns

06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici