as dorii un raspuns.
Salutare tuturor ! Am avut niste probleme cu prietena mea. ii intarzaiase ciclu bla bla...si ne-am speriat ft tare... am mai postat cei care au urmarit subiectul stiu despre ce este vorba :).
Acum intrebarea mea este urmatoarea: Ea a facut un test acum o saptamana si ceva maxim 2, testul se numeste (Barza), este acel test care trebuie sa urineze intr-un recipient, apoi sa bage testul in urina pana la semnul "max."
Exact asa a facut, iar testul a aratat o liniuta, apoi s-a facut tot roz, iar dupa aceea a aparut o singura liniuta in niciun caz doua !!
Astazi la fel am mai facut inca unul dimineata (prima urina) si a facut la tel.. a aparut o liniuta, apoi s-a facut tot roz, iar dupa aceea o singura liniuta. deci nu este insarcinata, nu ? o sa mai facem inca unul zilele astea sa fim siguri :)... dar as dorii si niste raspunsuri de la dvs va rog :).
Acum intrebarea mea este urmatoarea: Ea a facut un test acum o saptamana si ceva maxim 2, testul se numeste (Barza), este acel test care trebuie sa urineze intr-un recipient, apoi sa bage testul in urina pana la semnul "max."
Exact asa a facut, iar testul a aratat o liniuta, apoi s-a facut tot roz, iar dupa aceea a aparut o singura liniuta in niciun caz doua !!
Astazi la fel am mai facut inca unul dimineata (prima urina) si a facut la tel.. a aparut o liniuta, apoi s-a facut tot roz, iar dupa aceea o singura liniuta. deci nu este insarcinata, nu ? o sa mai facem inca unul zilele astea sa fim siguri :)... dar as dorii si niste raspunsuri de la dvs va rog :).
2 comentarii
testul de sarcina se face la 2 saptamani de la actul sexual.
o liniuta inseamna ca nu este insarcinata.
o liniuta inseamna ca nu este insarcinata.
pai cam la acel interval de timp a fost facut. asta inseamna k nu este insarcinata :)... ms frumos.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Sora mea
- 1Cum reusesc sa ma "reinitializez" pentru inca o partida de sex?
- 3Dorinta sexuala in exces?! Oare e conjuncturala aceasta situatie?
- 10Cum ar trebui sa procedez???
- 1E "prea mult" vreodată un lucru rău? Despre dimensiune și dorință
- 5Despre sex și menstruație
- 0Favoritul
- 1Probleme în erecție
- 11Căsnicie fără sex
- 2Prea multa pofta de s.