As vrea sa imi fac implant dentar

12-11-2012
ali1231
Nu este medic/terapeut
ali1231
Buna,

As vrea sa imi pun implat dentar, a fost cineva la aceasta clinica crystaldentalclinic.ro ?
Daca lucreaza bine, si daca sunt cat de cat ok la bani.

Multumesc.
2 comentarii
0
13-11-2012, ora 18:05
muryy
Nu este medic/terapeut
muryy
Inainte sa-ti aplici un implant dentar trebuie sa sti exact ci ti-l pune. Trebuie sa te informezi daca este doar un dentist sau stomatolog( care pun implante in urma absolvirii unui curs cu hand - on pe mandibula de porc) sau iti aplica acest implant un chirurg de maxilo - faciala sau dento - alveolara care au in spate o experienta clinica de 5 respevtiv 3 ani de clinica universitatra. Nu doar aplcarea implantului conteaza ci si evaluarea pacientului pre si post operator, de aceea eu sincer iti recomand ca acea persoana care iti aplica implantul sa fie un chirurg (dentoalveolar sau maxilo-facial).
0
14-02-2013, ora 12:20
Alexandramihalcea90
Nu este medic/terapeut
Alexandramihalcea90
Buna. Eu mi-am pus 2 implanturi dentare anul trecut si sunt extrem de multumita de ele. Intradevar, medicul la care am fost, a facut si Medicina Generala, si avea competenta si in Chirurgie. Nu era un simplu stomatolog care a facut un curs de implantologie (cum fac multi din ziua de azi). Pana sa vin la el (printr-o recomandare), am avut o situatie neplacuta la scoaterea unei masele de minte. Celelalte mi le-am socs la el, si vreau sa va spun ca a fost incomparabil. La una din ele m-am umflat putin, dar mi-a explicat inainte ca este posibil sa se umfle deoarece maseaua nu era iesita, era doar in os, si avea o pozitie foarte proasta. Si a fost nevoit sa frezeze putin in os. Dar, in rest a fost totul ok. Si este si o persoana cu care poti comunica, iti explica tot ce vrei sa stii. Asta am apreciat. Iti expune toate variante posibile, si te indruma la varianta cea mai sanatoasa. Il recomand cu incredere! Si cum a spus si murry, important este sa fie chirurg!! Nu va lasati pe mana oricui, si nici influentati de ofertele de pe groupon, sau alte site-uri... Cererti pareri avizate! Intrebati persoane care au fost acolo, si au fost multumite de rezultat!
O zi frumoasa!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Persoanele care iau antidepresive de două ori mai predispuse la eșecul implantului dentar
  • Tehnologia digitală ar putea face implanturile dentare mai accesibile și rapide
  • Durata de viață a implanturilor dentare
  • Testul gumei de mestecat pentru inflamaţia după implantul dentar
  • Implant dentar inovator, prezentat de cercetătorii americani
  •