As vrea si eu un sfat, o parere !!!

11-02-2008
george_mtb
Nu este medic/terapeut
george_mtb
Am si eu nevoie de un sfat ! Am prietena de trei ani si de vreo doi ani si ceva ne-am inceput viata sexuala!Amandoi am fost la prima relatie de genul asta.De fiecare data cand facem dragoste (ceea ce nu se intampla foarte des, de cateva ori pe luna) ea niciodata nu poate sa ajunga la orgasm prin penetrare ci numai oral, iar eu se intampla ca de multe ori sa termin cam repede.Mentionez ca sunt foarte usor excitabil.Ati putea sa imi dati un sfat sau o parere sa stiu daca e o problema sau la ce ar trebiu sa ma astept.Va multumesc !
1 comentarii
0
11-02-2008, ora 00:00
sorinbalan2000
Nu este medic/terapeut
sorinbalan2000
Luati-o de la inceput. Nici dvs. nu stiti, nici dn-ei nu stie, asa ca cel mai bine este un nou inceput. Si asta pentru ca trebuie respectate cele 3 etape ale actului sexual: preludiul, actul, postludiul. Chiar daca va terminati repede (este normal la tineri), asteptati 20-30 minute si luati-o de la inceput. A doaua oara este mult mai bine. Acest lucru se face pe indelete, o noapte sau chiar doua, nu trebuie facut in fuga.
Succes!
Adaugă un comentariu / răspuns

06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici