ascita...va rog ajutati-ma!!!
Buna ziua! Va scriu pentru ca am nevoie de ajutor... Tatal meu a fost diagnosticat in urma cu 6 ani cu ciroza uscata. A urmat tratamentul prescris, a tinut regim strict si lucrurile se ameliorasera vizibil. Dar dupa un timp a incetat sa mai tina regimul adik a inceput din nou sa bea...nu mult dar a inceput iar, acum un an jumatate a inceput iar sa-i fie rau si dupa un control medical amanuntit a fost diagnosticat cu ascita. Nu stiu exact diagnosticul care i-a fost pus. In ulitmele luni i-a fost rau din ce in ce mai tare, i s-a umflat burta f tare si a slabit mult. L-am internat si i s-a scos lichid de 2 ori cam cate 4 litri de fiecare data, si asta in ultima luna. Mai grav este ca in in ultimele zile a inceput sa fie din ce in ce mai slabit, nu se mai tine pe picoare, are momente in care delireaza sau cand are pierderi de memorie, chiar iertat sa-mi fie, se scapa pe el. Este inca tanar - 56 de ani si toata viata a fost un om activ - dar medicul la care este internat momentan nu i-a mai dat absolut nici o sansa. A spus ca este o chestiune de timp pana la final...Are si un inceput de diabet. Va rog frumos dati-mi un raspuns, ce se mai poate face in acest caz, nu vreau sa imi fac sperante desarte dar nici sa-l las sa se duca asa. Va multumesc!
1 comentarii
Buna seara,
Sper sa ti fiu de folos cumva
Prin intermediul medicinei naturiste m-am intalnit cu astfel de cazuri.
Am folosit in prima luna detox, antiox, pax dublu -2 dimineata si 2 seara
a 2-a luna activy si cupers
-
Sper sa ti fiu de folos cumva
Prin intermediul medicinei naturiste m-am intalnit cu astfel de cazuri.
Am folosit in prima luna detox, antiox, pax dublu -2 dimineata si 2 seara
a 2-a luna activy si cupers
-
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Test FIT
- 3Calprotectina 57, Hemoragii oculte negativ
- 1Pot lua normix în combinație cu pilule contraceptive?
- 2Cum să-mi 'colorez' viața?
- 7Rezultat biopsie
- 1Eliminare pietre colecist (fiere)
- 6Dureri de stomac din cauza gastritei
- 4Hemoroizi persistenti
- 2Disconfort partea dreapta
- 1Colecist cotractat postprandial