astept cu nerabdare un raspuns

29-01-2010
elabum
Nu este medic/terapeut
elabum
de 2 luni nu mai am pofta de sex, din cauza asta cred k sunt datorate si certurile in cuplu, suntem de aproape 2 ani impreuna si nu am avut niciodata problemele acestea, el are pofta tot timpul dar eu il resping, ce sa fac?facem de toate impreuna si ne iubim.va rog orice sfat accept. multumesc
1 comentarii
0
31-01-2010, ora 16:18
Pitagora
Nu este medic/terapeut
Pitagora
Daca vrei, facem schimb. A meu e ca tine, eu is ca al tau. Cred ca ar fi un schimb mai mult decat potrivit! :))
Lasand gluma, e o problema foarte neplacuta. In esenta, este o problema de comunicare. Trebuie sa discutati deschis si sa descoperiti impreuna cauza care te face sa-ti scada apetitul, sau sa nu mai ai apetit deloc. Inclin sa cred ca este o nemultumire legata de "prestatia" partenerului. Daca este asa, aveti neaparata nevoie de o discutie, in care sa va marturisiti unul celuilalt asteptarile. Poate nu acorda suficienta atentie preludiului, sau poate faceti mereu acelasi lucru si te-ai plictisit. Gandeste-te bine, ca-n tine se afla raspunsul. Dar rezolvarea o veti gasi numai impreuna!
Mult succes si tine-ne la curent cu eventualele schimari. Numai bine!
Adaugă un comentariu / răspuns

06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici