astept pareri !va rog foarte mult:|:|

30-03-2012
vasileana
Nu este medic/terapeut
vasileana
buna!am si eu o mare problema!:s
am 19 ani si pe 18 decembrie am intretinut relatii sexuale neprotejate cu iubitul meu, insa el nu a ejaculat in mine...
menstruatia imi venise pe 11 decembrie, iar pe 15 imi trecuse
am crezut k sunt insarcinata, pentru ca am lesinat o data[insa am crezut k este normal sa lesin pt k mi s-a mai intamplat si inainte cu cativa ani]mi-am facut un test si a iesit negativ.la ceva timp [aprox o luna]iar mi se instalase ideea aceasta in cap si mi-am mai luat un test...deasemenea a iesit negativ!trebuie sa mentionez ca in toata aceasta perioada am avut menstruatie!
-in ianuarie, menstruatia mi-a intarziat 6 zile [trebuia sa-mi vina pe 7 ian dar mi-a venit de 13]
-in februarie, a intarziat 4 zile [trebuia sa-mi vina pe 9 si mi-a venit pe 12]
-in martie a venit exact la data care trebuia!
as mai spune ca m-am ingrasat putin...si chiar am putina burtica, dar ar putea fi si grasime
Trebuie desemenea sa mentionez ca sunt o persoana slaba, nicidata nu am fost grasa!
ce credeti ??sunt insarcinata sau nu?
Va rog mult spuneti-mi ce credeti...parerea voastra conteaza pentru mine...astept cat mai multe raspunsuri:
2 comentarii
0
31-03-2012, ora 00:36
marinelutza
Nu este medic/terapeut
marinelutza
Pai daca ai avut menstruatie in fiecare luna, ba mai mult in ultima luna ti-a venit la timp, inseamna ca nu esti insarcinata. O sarcina nu inseamna numai cresterea burticii, are mult mai multe semne - greata, ameteli, sani tari si mariti si bineinteles menstruatia care nu mai vine deloc. Eu zic ca nu esti insarcinata dar pentru linistea ta mai fa-ti un test de sarcina si iti mai dau un sfat - in viitor la contactul sexual foloseste o metoda de contraceptie si atunci nu te vei mai framanta atat. Succes si sanatate.
0
31-03-2012, ora 07:47
vasileana
Nu este medic/terapeut
vasileana
multumes mult pentru raspuns!:*
ceea ce mi s-a intamplat, in special numai faptul k ma gandeam, o sa-mi fie in mod absolut o invatare de minte...!
Adaugă un comentariu / răspuns

06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici