astept un ras

02-03-2010
irina 2009
Nu este medic/terapeut
irina 2009
buna seara am i eu o intr si eu iau diane 35 de 2 luni la recomandare ginecologului si am palpitati noapte nu pot dormi mi le recomandat si din caua pilozitati sunt f bune pt a nu mai creste par pe corp este adevarat?plus k am fost la endoclinologie si mi a recomandat yasmine si prednison pentru ca am facut analizi si mi a zis k am hormonii masculini si trebuie eliminati.credeti ca trebuie sa continui cu amandoua ?multumesc si astept un ras
5 comentarii
0
02-03-2010, ora 18:20
Issa23
Nu este medic/terapeut
Issa23
ENDOCRINOLOGIE, nu endoclinologie, in primul rand.
Treaba cu cresterea parului, cum ca vezi doamne nu ar mai creste parul pe corp, ca nushtu ce imbecilitati dastea. asta este in functie de organism, si sa nu aibe alea nici o treaba cu parul. hey.. nu tot ce zboara se mananca..
Iar din moment ce ziceai ca ai fost la endocrinolog, si ti.a prescris ceva, si ai facut control si analize, care mai e problema ? nu inteleg dc dracu doamne iarta.ma va mai duceti la doctori si intrebati tot aici? va e rusine sa vorbiti cu toti dintii acolo sau ce ? iar eu nu am inteles ce ai vrut sa zici prin "continui cu amandoua"? la ce te referi ca nu prea inteleg, sincer... ca ai un scris...
Daca te refereai la yasmine si diane, nu poti sa iei 2 anti. sau te refereai la yasmine si prednison..daca ti.a recomandat inseamna ca nu e problema si poti sa le iei pe amandoua doar nu l e recomanda medicul ala de dobitoc.

Sa auzim de bine
0
05-03-2010, ora 18:46
irina 2009
Nu este medic/terapeut
irina 2009
da ce esti asa revoltata?!in primu rand poti sa vb si mai frumos dc nu stii invata...si in legatura cu parul pe corp sa stii si tu poate creste si din cauza hormoniilor.si ma refeream la diane 35 si prednison din cate am inteles diane 35 sunt foarte puternice si nu prea sunt recomandate pers sub varsta de 30 de ani.si nu trebuie sa te ataci asa vroiam sa stiu si alta parere daia este forum.poate ai inteles acum multumesc
0
05-03-2010, ora 21:17
Issa23
Nu este medic/terapeut
Issa23
Pai nu am inteles niciodata stilul asta, te duci la doctor sa te lamuresti de ceva, dai niste bani, pt ca nimeni nu face nimic pe degeaba, si in final sa constati ca. ai dat.o din vals in tango. nush, problema ta acum daca iti place asa..

si stiu si eu cu parul de pe corp ca POATE fi din cauza hormonilor, sau pur si simplu asa poate fi felul tau, si eu am fost la endocrinologie pentru o chestie asemanatoare.
iar la anticonceptionale daca tu zici ca ai fost si la control si ti le.a recomandat doctorul, inseamna ca ti le.a recomandat pt felul tau de organism, etc. iar banuiesc ca aici ai mai intrebat in stanga si in dreapta de ele, cum sunt ce efecte, si bla bla bla si bla bla bla. pt unii au niste efecte, pt altii alte efecte, pt altii e super ok..
nush, nu m.am atacat, dar gandeste si tu umpic asa, aici poate unu altu si tot asa poate sa iti zica ceva, si sa mai vina unu si sa zica tot asa si te.a pus pe ganduri, intelegi ? si daca ai avea sa zicem nesiguranta pe ce ti.a zis doctorul ala, cauta unul bun, iti pot recomanda pe cineva, iti dau un sfat cum s.ar spune, pe care daca vrei il iei in considerare, sau nu, poftim, in caz ca esti in bucuresti, e o clinica particulara, f buna, medlife, cea de pe grivitel daca sti, si sunt niste doctori buni acolo, ginecologie - alma georgescu si endocrinologie - cristina copaescu.

Numai bine !
0
06-03-2010, ora 16:34
irina 2009
Nu este medic/terapeut
irina 2009
am inteles o sa incerc unde ai zis tu multumesc
0
08-06-2016, ora 18:53
whoameu
Nu este medic/terapeut
whoameu
Buna, eu nu o recomand deloc pe dr. Copaescu Cristina. Am facut greseala sa merg la acest medic pentru un control, si tot timpul a vorbit rastit, a tipat la mine, m-a ironizat etc, probabil pentru ca nu era de acord cu tratamentul curent, pe care il primisem de la alt medic. Orice o intrebam, se rastea, nu m-am putut intelege cu ea. Imi pare rau ca am stat si am indurat pana la sfarsit, pentru ca oricum nu am de gand sa ma merg la acesta persoana, care nu stie sa fie OM.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Schimbarea metodei contraceptive
  • Dereglari hormonale cauzate de anticonceptionale
  • Greseli in administrarea contraceptivelor
  • Contraceptivele orale - avantaje și riscuri
  • Contraceptivele hormonale pot crește riscul de depresie
  • Contraceptivele hormonale cresc riscul de suicid?
  • Greșeli în utilizarea pilulelor anticoncepționale
  •