astept un raspun urgent cine ma poate ajuta

buna ziua!
Am 17 ani s de ceva timp am mancarini si usturimi in zona genitala. mi.au fost prescrise 2 tratamente pentru anexita acuta dar nu au avut nici un efect.ce as putea face?multumesc anticipat
Am 17 ani s de ceva timp am mancarini si usturimi in zona genitala. mi.au fost prescrise 2 tratamente pentru anexita acuta dar nu au avut nici un efect.ce as putea face?multumesc anticipat
9 comentarii

Tratamentele chimice nu au cum sa te ajute si daca vrei a te vindeci trebuie sa abandonezi ideea ca te poate ajuta vreun medicament chimic sau vreun doctor care le prescrie. Mergi asadar la un medic homeopat cu experienta care practica homeopatia clasica, caci o astfel de afectiune este usor vindecabila cu ajutorul homeopatiei. Daca nu sti nici un medic homeopat bun spune-mi in ce oras locuiesti si scrie-mi un email.

Ce tratamente ai primit ? Ai facut inainte de terapie un examen a secretiei vaginale cu cultura din aceasta secretie [ antibiograma, antifungigrama ] ?? Ai stat cuminte, fara sa ai relatii pe perioada terapiei ? Te imbraci bine ? Trebuie sa ai haina de iarna sau geaca de primavara putin mai lunga de talie, care sa-ti acopere bazinul si partea de jos a spatelui, chiar daca te tratezi, raceala, frigul, umezeala, pot intretine si favoriza reaparitia unei anexite.

nu mi s.a facut nici o analiza de secretie.si as vrea sa stiu in cazul in care aceasta infectie(anexita) a revenit ar trebui si partenerul sa ia un tratament cv?

prima data mi s.a dat ampicilina o crema nidoflor si niste supozitoare..apoi mi s.au dat ovule miconal si cefalexina arena 500

Ampicilina nu avea cum sa te ajute.eu n-am mai vazut demult anexita tratata cu ampicilina. Ar trebui sa faci o analiza a secretiei cu antibiograma si apoi tratament tintit. Cand ai rezultatul putem discuta si despre partener. Tratamentul trebuie sa fie de 10 zile pentru a fi eficient.

o sa revin k rezultatul...multumesc anticipat

Buna! Am 23 de ani si am fost diagnosticata de tumoare anexiala stanga/chist ovarian hematic!?! Dupa pregatirea preoperatorie, in 20.01 se intervine chirurgical si intraoperator se constata ovar endometriozic stang. Se efectueaza ovanectomie totala stanga iar evolutia postoperatorie este favorabila, afebrila, vindecarea plagii per primar! Uterul si ovarul drept au aspect normal, sunt sanatosi, iar as avea o intrebare! sunt nelamurita ca sa fac sau nu vaccinul impotriva cancerului de col uterin sau nu? ce consecinte poate avea mai tarziu, mai ales dupa interventia asta chirurgicala? Va multumesc pt raspuns!

Trebuie sa ai avizul ginecologului dupa ce se analizeaza secretia vaginala, se face un test papanicolau si eventual, o tipizare HPV.

este posibil ca dupa un tratament cu miconal ovule sa imi intarzie ciclul ?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3am niste mancarimi in zona genitala, iar daca ma scarpin ma ustura si cand urinez parca ma arde
- 2mancarime de cateva luni..
- 1Naparlirea Penisului, Este Grav ?
- 8dureri la contact sexual
- 3mari mancarimi urmate apoi de usturimi in zona genitala
- 2analize facute, tratament necorespunzator?
- 3bube, mancarimi... zona genitala
- 3mancarime si usturime + scurgere densa
- 15Mancarimi puternice!
- 0cred ca am candida...
- 6usturimi vulva de cateva luni
- 6de cateva zile ma mananca si in interior si in exterior zona genitala
- 5scurgeri penis, mancarimi si infectie urinara
- 1arsuri la ovare si usturimi
- 2Mancarimi în jurul vaginului
- 11Usturime, iritaţie si ca nişte tăieturi in zona vaginală ! ?
- 6Va rog raspundeti nu ignorati ! imi intarzie menstruatia
- 1Mâncărime zona genitală
- 0Candidoza sau nu?
- 1Mâncărimi și rană in zona intimă
Mai multe informații despre: mancarimile in zona genitala usturimea in zona genitala