astept un raspuns
buna ziua am si eu niste nelamuriri din domeniul medical ca toata lumea probabil.tatal meu are 60 de ani si a fost diagnosticat cu faringita cronica hipertrofica, gastrita si tulburare anxios-somatoforma. i s a recomandat nexium capsule si bromazepam de la care se simte foarte rau.vreau sa precizez ca in afara de o tuse seaca ca un tic nervos nu are alte simptome legate de aceste diagnostice.poate ma poate lamuri cineva ce inseamna si ce am putea face pt al trata.tusea se inrautateste nici nu mai poate manca de tuse multumesc anticipat
.
.
1 comentarii
@ alinamurari
Daca doctorii care l-au consultat pina acum v-au spus ca tusea este pe fond nervos, atunci luati o trimitere de la medicul de familie si mergeti cu tatal dv. ca sa ii schimbe acel bromazepam cu care specificati ca nu se simte bine.
Medicul psihiatru este cel care trateaza tulburarea anxios-somatoforma.
Daca doctorii care l-au consultat pina acum v-au spus ca tusea este pe fond nervos, atunci luati o trimitere de la medicul de familie si mergeti cu tatal dv. ca sa ii schimbe acel bromazepam cu care specificati ca nu se simte bine.
Medicul psihiatru este cel care trateaza tulburarea anxios-somatoforma.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Test FIT
- 3Calprotectina 57, Hemoragii oculte negativ
- 1Pot lua normix în combinație cu pilule contraceptive?
- 2Cum să-mi 'colorez' viața?
- 7Rezultat biopsie
- 1Eliminare pietre colecist (fiere)
- 6Dureri de stomac din cauza gastritei
- 4Hemoroizi persistenti
- 2Disconfort partea dreapta
- 1Colecist cotractat postprandial