Astigmatism hipermetropic compus - Strabism convergent
Acesta este diagnosticul fetitei mele de 1 an si 5 luni. La aparat i-au iesit urmatoarele masuratori: Fara picaturi= OD 0, 00D+ 1, 25 98 grade, OS=+2, 50D+1, 50 90 grade; Cu picaturi=OD +1, 25D+1, 50 105 grade, OS- hyperopia; OD=+0, 50D+1, 25 101 grade si OS=+2, 50D+1, 00 90 grade. la determinarea dioptriilor rezultatele au fost: OD=+5, 00~+1 la 100 grade, OS=+6, 00~+1, 50 la 90 grade cu cyclogal. Pe reteta de ochelari scrie: Distanta- OD= sfera+4, 00, cilindru+1, 00, ax 100 grade; OS= sfera +5, 00, cilindru+1, 50, ax 90 grade; DP 47mm. Intrebarea mea este daca e normal sa iasa o diferenta asa de mare intre aparat si dioptrii? Sa mai consult si alt medic? Va multumesc
3 comentarii
La copii, valoarea reala a dioptriilor se stabileste dupa cicloplegie( pentru btinerea acesteia s-a administrat Cyclgyl); Este binevenita intotdeauna si o a 2-a opinie; si noul examen trebuie facut cu cicloplegie;numai bine
La copii, valoarea reala a dioptriilor, se stabileste dupa cicloplegie( pentru obtinerea acesteia, s-a adiministrat Cyclogyl); este binevenita intotdeauna si o a doua opinie; noul examen trebuie facut tot cu ciloplegie; numai bine
Eu am 16 ani si port de la 4 ani ochelari. am fost diagnosticat cu astigmatism hipremetropic compus.
Ce pot face? Exista vreo operatie ceva?
Va multumesc anticipat!!!
Ce pot face? Exista vreo operatie ceva?
Va multumesc anticipat!!!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2strabism convergent
- 0strabism cu hipermetropie si astigmatism
- 31Operatie de strabism. Ce riscuri prezinta?
- 6operatie de strabism. Se poate face inca una dupa un an?
- 2probleme cu strabism
- 6Ambliopie si strabism... si ca la varsta de 18 ani nu prea se face nimic
- 0Am strabism doar cand port lentile?
- 0Astigmatism hipermetropic compus
- 0astigmatism hipermetrop compus mic
- 3la 3 ani am fost diagnisticata cu strabism, in prezent am hipermetropie
- 2Ambioplie, strabism si i dioptrii cu diferenţă de 2 între ochi
- 0Astigmatism hipermetropic
- 6Lentile cilindrice.. diagnosticat cu astigmatism hipermetropic
- 2Astigmatism Hipermetropic Compus
- 3Operatie strabism clinica INFOSAN
- 0Astigmatism hipermetropic