Astm și xanax

Am un astm alergic și de fiecare data când ma ia cate o criza fac și atacuri de panica. Întrebarea mea este daca xanax poate fi luat în situații de genul? Afecteaza xanax astmul?
3 comentarii

Xanaxul e un produs prea usor pt atacurile de panica. Adresati-va medicului psihiatru sa va prescrie tratament pt atacurile de panica.

Va intereseaza doar sa blocati simptomele sau sa gasiti cauza problemelor si sa rezolvati difiinitiv problema?
asa ca o sugestie...
si astmul si depresia si atacuriel de panica si alte probleme din corp au ca si origine... probleme gastro-intestinale, intoleranta al anumite alimente..si ca urmare intestine nefunctionele, organism intoxicat, calitate sange proasta si oxigenare proasta cerebrala
asa ca o sugestie...
si astmul si depresia si atacuriel de panica si alte probleme din corp au ca si origine... probleme gastro-intestinale, intoleranta al anumite alimente..si ca urmare intestine nefunctionele, organism intoxicat, calitate sange proasta si oxigenare proasta cerebrala

Buna ziua! Domnule doctor Flueraru, ce ar trebui sa facem in acest caz? Eu am BPOC si in 2014 am facut atac de panica. Multumesc!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5atac de panica si anxietate.. cum se poate vindeca?
- 24sa fie stresul de vina?
- 3Stari de panica si anxietate
- 11Dupa o cearta violenta cu bona copilului meu am facut un prim atac de pania
- 24o schema de tratament pentru un episod antipsihotic
- 3Atacuri de panica inainte sa adorm!
- 5Ce diagnostic pot sa am?
- 17Depresie sau atac de panica?
- 96ma puteti ajuta cu niste sfaturi
- 17Se poate muri din aceasta boala? depresie, anexietate, atacuri de panica..
- 2Psihoterapeut Timisoara - atacuri de panica
- 8Stare de anxietate, frica, panica
- 11Batai slabe ale inimii, senzatia de oprire a inimii, nu imi simt pulsul uneori
- 32Atac de panica
- 6Atac de panică
- 0Batai puternice ale inimi si transpirație
- 1Sagetaturi si senzatie de amorteala
- 1Anxietate, depresie sau ce se întâmplă cu mine?
- 19Calmare atac de panica
Mai multe informații despre: Atacurile de panica Criza de astm
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: