Astm și xanax
Am un astm alergic și de fiecare data când ma ia cate o criza fac și atacuri de panica. Întrebarea mea este daca xanax poate fi luat în situații de genul? Afecteaza xanax astmul?
3 comentarii
Xanaxul e un produs prea usor pt atacurile de panica. Adresati-va medicului psihiatru sa va prescrie tratament pt atacurile de panica.
Va intereseaza doar sa blocati simptomele sau sa gasiti cauza problemelor si sa rezolvati difiinitiv problema?
asa ca o sugestie...
si astmul si depresia si atacuriel de panica si alte probleme din corp au ca si origine... probleme gastro-intestinale, intoleranta al anumite alimente..si ca urmare intestine nefunctionele, organism intoxicat, calitate sange proasta si oxigenare proasta cerebrala
asa ca o sugestie...
si astmul si depresia si atacuriel de panica si alte probleme din corp au ca si origine... probleme gastro-intestinale, intoleranta al anumite alimente..si ca urmare intestine nefunctionele, organism intoxicat, calitate sange proasta si oxigenare proasta cerebrala
Buna ziua! Domnule doctor Flueraru, ce ar trebui sa facem in acest caz? Eu am BPOC si in 2014 am facut atac de panica. Multumesc!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Atacuri de panica - Frica de caldura
- 68Dureri in piept senzatie de nod in gat, greata...
- 6Atac de panica?
- 7atac de panica, tremuraturi, fobii dar si probleme cu mancarea
- 4pavor nocturnus
- 16ganduri obsesive
- 4pui de depresie, stari de tristete...
- 4cum scap de atacul de panica?
- 25Ajutati-ma - Am fost consumatoare de cocaina!
- 8atacuri de panica, alergie sau lipsa de calciu
- 8Foarte important despre anxietate si atacuri de panica ! poti trece peste...
- 8Problema cardiaca, pulmonara, digestiva, psihica sau altceva ?
- 11Batai slabe ale inimii, senzatia de oprire a inimii, nu imi simt pulsul uneori
- 3Simptome cauzate de anxietate/sindrom de panica?
- 2Neurologie>Echilibru
- 11Tulburări anxioase și atacuri de panica. Ajutor
- 4Stare de rau cu ameteli atacuri de panica si tensiune
- 1Atacuri de panica și alăptarea
- 4Atacuri de panica cu dureri de piept
Mai multe informații despre: Atacurile de panica Criza de astm
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: