Astm și xanax
Am un astm alergic și de fiecare data când ma ia cate o criza fac și atacuri de panica. Întrebarea mea este daca xanax poate fi luat în situații de genul? Afecteaza xanax astmul?
3 comentarii
Xanaxul e un produs prea usor pt atacurile de panica. Adresati-va medicului psihiatru sa va prescrie tratament pt atacurile de panica.
Va intereseaza doar sa blocati simptomele sau sa gasiti cauza problemelor si sa rezolvati difiinitiv problema?
asa ca o sugestie...
si astmul si depresia si atacuriel de panica si alte probleme din corp au ca si origine... probleme gastro-intestinale, intoleranta al anumite alimente..si ca urmare intestine nefunctionele, organism intoxicat, calitate sange proasta si oxigenare proasta cerebrala
asa ca o sugestie...
si astmul si depresia si atacuriel de panica si alte probleme din corp au ca si origine... probleme gastro-intestinale, intoleranta al anumite alimente..si ca urmare intestine nefunctionele, organism intoxicat, calitate sange proasta si oxigenare proasta cerebrala
Buna ziua! Domnule doctor Flueraru, ce ar trebui sa facem in acest caz? Eu am BPOC si in 2014 am facut atac de panica. Multumesc!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 152stari de panica
- 17frica
- 5cum sa scap de anxietate?
- 37anxietatea si atacul de panica
- 10Problema psihica?
- 8stare generala de sanatate instabila
- 3atac de panica?
- 10stare de rau: voma, ameteli, temura corpul
- 13Cum sa scap de gandurile eronate si urate?Problema
- 9Atac de panica? Anxietate? Nu mersi, mi-e bine asa! :)
- 14am facut un atac de panica foarte urat - un sfat va rog!
- 8imi vreau inapoi viata...fara frica
- 5Anxietate si atacuri de panica
- 3Criza de astm sau laringita (copil 1 an si 6 luni)?
- 0Lupta cu anxietatea si atacurile de panica
- 2posibil diagnostic sfaturi
- 6Atacuri de panica anxietate depresie
- 5Trăiesc cu frica unui atac de cord!
- 23Palpitații agitație amețeli
- 3De atacul de panica am ameteli usoare dureri de cap rare, simt ca ceva nu e in regula, insomnii.
Mai multe informații despre: Atacurile de panica Criza de astm
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: