Astm și xanax
Am un astm alergic și de fiecare data când ma ia cate o criza fac și atacuri de panica. Întrebarea mea este daca xanax poate fi luat în situații de genul? Afecteaza xanax astmul?
3 comentarii
Xanaxul e un produs prea usor pt atacurile de panica. Adresati-va medicului psihiatru sa va prescrie tratament pt atacurile de panica.
Va intereseaza doar sa blocati simptomele sau sa gasiti cauza problemelor si sa rezolvati difiinitiv problema?
asa ca o sugestie...
si astmul si depresia si atacuriel de panica si alte probleme din corp au ca si origine... probleme gastro-intestinale, intoleranta al anumite alimente..si ca urmare intestine nefunctionele, organism intoxicat, calitate sange proasta si oxigenare proasta cerebrala
asa ca o sugestie...
si astmul si depresia si atacuriel de panica si alte probleme din corp au ca si origine... probleme gastro-intestinale, intoleranta al anumite alimente..si ca urmare intestine nefunctionele, organism intoxicat, calitate sange proasta si oxigenare proasta cerebrala
Buna ziua! Domnule doctor Flueraru, ce ar trebui sa facem in acest caz? Eu am BPOC si in 2014 am facut atac de panica. Multumesc!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 152stari de panica
- 8Dupa un atac de panica, am ramas cu ideea ca mi se poate opri inima, ca mor
- 5Atac de panica? fara simptome reale..
- 6sotia mea sufera de anxietate, atacuri de panica.. recomandare psiholog bun in Galati
- 9Care suferi de atac de panica sau anxitate ?
- 320Cum m-am vindecat de atacuri de panica, anxietate
- 17Vreau sa ajut ! :)
- 4Cand ma supar foarte tare, lesin
- 1019 ani si atac de panica
- 5Anxietate si atacuri de panica
- 2probleme hipertensiune
- 2Tresarire in somn remediu?
- 3Sistem nervos afectat
- 38Cum pot ajuta o persoana aflata in depresie
- 1Nu mai pot sa mănânc decât foarte putin
- 6Atac de panică
- 7Panică și anxietate, ajutor de la stat
- 3Tulburare de panica.
- 5Tratament naturist atacuri de panica.
- 1Anxietate și atacuri de panică
Mai multe informații despre: Atacurile de panica Criza de astm
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: