Atac de panica.

31-03-2021
Beny1993
Nu este medic/terapeut
Beny1993
Buna ziua ! Sotul meu in urma cu o saptamana a avut un atac de panica din cauza anumitor probleme care au avut loc in urma cu o luna ele este o fire sensibila care a trecut prin foarte multe situatii neplacute de la o varsta frageda. Dupa acest atac de panica am fost la un psihiatru care i a recomandat cipralex axiar si girodorm dupa cateva zile de la administrare a inceput sa fie ca un robotel dupa aceea ambele maine se miscau ca niste spame necotrolat timp de 4 ore pe urma sa linistit, insa a doua zi imediat ce a administrat o pastila de girodorm a avut halucinatii cu tatal sau mort a spus ca la vazut foarte real a incercat sa inchida ochii sa doarma si la auzit strigadul "Vino dupa mine " dupa aceea adormit , urmeaza sa merg din nou cu el la doctor psihiatru. Intrebarea mea aceste medicamente pot da halucinatii ?
2 comentarii
0
31-03-2021, ora 05:41
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
De la Cipralex pot apărea halucinații, dar foarte rar(pot afecta 1 din 1000 de persoane). Vorbiți cu psihiatrul pentru că pot fi și coincidențe și să nu aibă legătură cu tratamentul.
0
31-03-2021, ora 06:55
Psiholog Pătraşcu Roxana
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pătraşcu Roxana
Buna ziua,
Foarte probabil ca acest cosmar sa fie tot pe fond anxios. O alta alternativa ar fi sa se interneze in spital si sa fie monitorizat de catre psihiatru.
Foarte bine pentru ca mergeti cat mai repede la medic, o sa se linisteasca.
Sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns