Atac de panica.

31-03-2021
Beny1993
Nu este medic/terapeut
Beny1993
Buna ziua ! Sotul meu in urma cu o saptamana a avut un atac de panica din cauza anumitor probleme care au avut loc in urma cu o luna ele este o fire sensibila care a trecut prin foarte multe situatii neplacute de la o varsta frageda. Dupa acest atac de panica am fost la un psihiatru care i a recomandat cipralex axiar si girodorm dupa cateva zile de la administrare a inceput sa fie ca un robotel dupa aceea ambele maine se miscau ca niste spame necotrolat timp de 4 ore pe urma sa linistit, insa a doua zi imediat ce a administrat o pastila de girodorm a avut halucinatii cu tatal sau mort a spus ca la vazut foarte real a incercat sa inchida ochii sa doarma si la auzit strigadul "Vino dupa mine " dupa aceea adormit , urmeaza sa merg din nou cu el la doctor psihiatru. Intrebarea mea aceste medicamente pot da halucinatii ?
2 comentarii
0
31-03-2021, ora 08:41
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
De la Cipralex pot apărea halucinații, dar foarte rar(pot afecta 1 din 1000 de persoane). Vorbiți cu psihiatrul pentru că pot fi și coincidențe și să nu aibă legătură cu tratamentul.
0
31-03-2021, ora 09:55
Psiholog Pătraşcu Roxana
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pătraşcu Roxana
Buna ziua,
Foarte probabil ca acest cosmar sa fie tot pe fond anxios. O alta alternativa ar fi sa se interneze in spital si sa fie monitorizat de catre psihiatru.
Foarte bine pentru ca mergeti cat mai repede la medic, o sa se linisteasca.
Sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: