atac de panica?
buna ziua, de ceva vreme ma confrunt cu o problema, de obicei cand ma gandesc la ceva, sau cand urmeaza sa se intample ceva, simt asa un gol in stomac, ca o unda care imi strabate corpul pana la inima, ceva de genul nici nu stiu cum sa va explic, deci ca un impuls catre inima, si mi se intampla asta cam de cateva ori pe zi, mai ales seara cand incerc sa adorm cred ca imi ia 2ore pana adorm, din cauza acestei probleme!sincer nu am fost la medic, imi e si frica sa ma duc...mentionez ca am 19ani, si fumez cam un pachet de tigari/zi! mai are cineva astfel de simptome?stie cineva ce e asta?posibil atac de panica?dar am vazut ca ele se manifesta altfel, si dureaza mai putin, dar la mine cred ca mi se intampla de 5ori/ora !deja sunt disperat, imi poate zice cineva despre ce e vb?multumesc mult
1 comentarii
atacul de panica - nod in gat, puls marit, senzatia de sufocare., transpiratia mainilor.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4RMN cocludent sau nu?
- 8NU stiu DE CE SUFAR...
- 3Insomnie, tahicardie, atacuri de panica...
- 7Atac de panica - cateva sfaturi
- 22anxietate si depresie?
- 4sufar de atac de panica
- 5Probleme destul de complicate la care nu gasesc raspuns!
- 1ce evolutii au bolile psihice
- 6frica de calatorii, desi imi place sa calatoresc prin lume
- 4Frica intensa... Mi-e frica sa nu mor :(
- 6In ultimele zile au aparut atacurile de panica care nu imi mai permit sa fac nimic
- 3Panica in timpul sexului
- 3de vreo 4 ani am stari de ameteala, atacuri de panica, frica de a sta singur
- 11Acum 3 luni am suferit un ataca de panica, inima imi batea foarte tare...
- 2panica cu agorafobie
- 11Batai slabe ale inimii, senzatia de oprire a inimii, nu imi simt pulsul uneori
- 5Buna seara! De 10 ani sufar de atacuri de panica
- 4Anxietate recurenta
- 10Atac de panica ce durează foarte mult, ore întregi si nu mai trece nici acum??
- 6Cum scapi de atacurile de panică și somatizările de anxietate?
Mai multe informații despre: Atacurile de panica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: