Atac de panica - cateva sfaturi | Forumul Medical ROmedic

Atac de panica - cateva sfaturi

20-02-2009
SuperDuck
Nu este medic/terapeut
SuperDuck
Sufar de 1 an si vreo 2 luni de zile de atacuri de panica... am urmat un tratament psihiatric (Rivotril, Fevarin) cu o schema.. ma rog.. am fost foarte bine o perioada de vreo 8 luni (6 sub tratament) apoi anxietatea si atacurile au revenit(mai exact unul singur) problema a fost anxietatea crescuta.. bineinteles am apelat la un psihoterapeut care dupa 12 sedinte ma facut sa vad mult mai bine lucrurile si sa ma controlez mult mai bine in anumite situatii, dar se pare ca tot imi doresc sa fiu mai bine, macar pe jumate cum eram eu inainte de incident, tot am situatii de anxietate pe care as vrea sa le mai reduc. In cazul meu mai raman decat vreo 2 metode neconventionale mai exact acupunctura si hipnoterapia. Este cineva care a incercat aceste 2 metode si a obtinut si rezultate? sau cineva care macar a incercat! Sincer imi doresc foarte mult sa imi revin! Va multumesc anticipat si sper ca toti cei in situatia mea sa fie bine intr-un final!
7 comentarii
0
01-05-2009, ora 18:09
marco002400
Nu este medic/terapeut
marco002400
da am avut si eu si am scapat
-*



(*modificat de administrator)
0
03-05-2009, ora 12:13
laurasaed
Identitate neconfirmată
laurasaed
Pentru ca raspunsul meu vine cu intarziere, ti-l adresez tie, cat si celorlalte persoane care trec prin ce treci tu. Un tratament medicamentos, nu este suficient pentru a scapa de anxietate sau de atacuri de panica. Faptul ca ai urmat cateva sedinte de psihoterapie este exact ceea ce ei ti-as fi recomandat, dar singura problema este ca au fost foarte putine. Deobicei clientii care se simt bine dupa cateva sedinte de psihoterapie, intrerup brusc acest proces crezand ca au scapat de simptome. Orice simptom are o cauza. In psihoterapie, poti afla aceasta cauza si trece sau obisnui cu ea. Este un proces de durata, cu momente in care te simti bine sau mai putin bine, dar inseamna timp si implicare. Din experienta mea, psihoterapia este cea care te poate ajuta sa revi la starea ta de normalitate.
0
28-03-2010, ora 08:56
AdinaD
Nu este medic/terapeut
AdinaD
Si eu am avut timp de multi ani acest diagnostic, asa ca inteleg foarte bine cum este, dar vestea buna este ca poti scapa de atacurile de panica. Depinde foarte mult de cat de bine este pregatit medicul sau psihoterapeutul si de cata incredere, caldura, deschidere iti inspira. Am avut si eu atacuri de panica si, dupa multe incercari terapeutice, m-am adresat unei doctorite psihiatre care este si psihoterapeut, dna dr Nastase Sorina, de care am fost multumita in primul rand pentru modul in care s-a comportat cu mine ca si pacienta, si in al doilea rand pentru ca acum nu mai am atacuri de panica. De fapt, asa am si ajuns sa iau legatura cu dansa, de la o alta pacienta de-a dansei, care imi daduse numarul ei de telefon (0746107889) intr-un moment in care nici nu mai aveam incredere ca se mai poate face ceva, dupa cati medici consultasem. Si totusi, nu numai ca s-a putut, dar acum chiar ma simt bine de o lunga perioada de timp. Asa ca sfatul meu e sa cauti un medic psihiatru bun, care sa aiba referinte bune si de la alti pacienti.
0
28-03-2010, ora 18:29
maria 34
Nu este medic/terapeut
maria 34
Cam cat costa o sedinta la pshioterapeut daca stie cineva?Si mai am o intrebare in pitesti stie cineva unul bun ca nu am fost niciodata.Am si eu atacuri de panica, teama, frica. Nustiu unde sa ma adresez.
0
30-04-2010, ora 12:24
mamitu
Nu este medic/terapeut
mamitu
as dori sa stiu care dintre dumneavoastra mai pot conduce masina daca au aceste atacuri de panica si anxietate, pt. ca am aceasta problema si i-au cate doua calmepam pe zi si nu stiu daca pot face scoala de soferi. Va multumesc anticipat pt raspunsuri !
0
20-01-2022, ora 01:58
Echilibru
Nu este medic/terapeut
Echilibru
Edmund J Bourn Anxietatea si Fobia, David Carbonel Atacul de Panica, Stephen Briers Tcc, albert ellis anxietatea. Si mai e una de la editura trei dar nu.mi amintesc acum.numele autorului si nici titlul. Citeste.le, pe.mine m.au ajutat mult sa inteleg cum functuoneaza creierul si sa imi modific felul in care reactionam la gandurile care imi provocau panica. Si cand zic panica, era panica Mare si intensa. Succes si nu uita. Sa nu crezi pe nimeni niciodata daca iti spune ca nu se vindeca, este doar o dereglare a perceptiei asupra realitatii asa cum zicea un frate de suferinta mai vechi de pe.aici.
0
27-01-2022, ora 18:37
Therapy Sessions by Psihoterapeut Zsolt Orban
Identitate neconfirmată
Therapy Sessions by Psihoterapeut Zsolt Orban
Buna seara. Psihoterapia, in special psihoterapia cognitiv comportamentala este extrem de importantă. Gasiti pe cineva cu care sa va simtiti confortabil și discutați despre absolut tot cu acea persoana. Mult succes!

Zsolt Orban
Psihoterapeut Therapy Sessions
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul