atac de panica sau timiditate excesiva de...manager

26-03-2010
boul
Nu este medic/terapeut
boul
Buna ziua,
Problema mea e urmatoarea : in cea mai mare parte a timpului sunt o persoana normala, sunt jovial, rad mult, imi place sa flirtez si o fac destul de bine, am o sotie frumoasa si un copil dupa care sunt topit, sunt un manager la inceput de drum(am 30 de ani) si reusesc sa-mi fac treaba bine(conduc 11 oameni) - ( v-am relatat toate astea nu ca sa ma laud, ci ca sa va faceti o parere despre cum e viata mea si sa intelegeti cat mai bine problema mea) - dar exista momente in care ajung sa nu ma recunosc : ma balbai sau pocesc cuvintele, imi tremura vocea, ma inrosesc, fizionomia mi se schimba-devin nesigur ... toate astea pt. perioade scurte de timp, uneori in timpul sedintelor cu superiorii sau in timpul controalelor facute de inspectori mai "intepati" ( in general in relatiile cu autoritatile), uneori la telefon (sau daca trebuie sa vorbesc in prezenta mai multor ascultatori) etc. Ma intriga faptul ca in cea mai mare parte a vietii mele trec drept un tip carismatic (uneori chiar un pic increzut) si cu atat mai jenante sunt aceste momente in care ma pierd.Daca cineva poate sa-si exprime o opinie avizata vis-a-vis de problema mea ii multumesc cu anticipatie.
9 comentarii
0
26-03-2010, ora 18:10
boul
Nu este medic/terapeut
boul
intrebarea e ce e cu mine, ce inseamna toate astea ???
0
27-03-2010, ora 21:34
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Stranger, cam toti avem daune din copilarie. Acestea sunt des suprimate constient sau inconstient undeva in adanc si la unii apar numai in anumite situatii. Sunt sigur ca daca te intreb detalii despre evenimente din copilarie acestea vor iesi la evidenta ca uleiul din apa. De acolo ti se pot trage aceste reactii in caz ca nu este ceva acut cauzat de curand de altceva mai recent.
Toate aceste daune sufletesti se pot vindeca NUMAI cu materii eterice similare sufletului (sufletul este ceva concret si nu abstract asa cum crede lumea) asa cum sunt date in forme subtile in homeopatie, remedii florale, etc.
Cel mai simplu si eficient lucru este sa faci o consultatie la un medic homeopat cu experienta pt. ca o arta de vindecare a sufletului mai efectiva si mai stiintifica decat homeopatia nu exista pe acest pamant. Daca esti in Bucuresti iti recomand pe Dr. Ileana Randasu sau Dr. Silvia Nedelcu.
0
27-03-2010, ora 21:43
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Stiai ca George Michael a suferit pana pe la vreo 40 si ceva de ani de ani de complexe f. mari de inferioritate in afara scenei ?
Nu conteaza ca esti manager, sef de concern sau star. Toata siguranta de pe lume, succesul si banii nu iti pot repara daunele sufletesti. Un alt exemplu este Michael Jackson.
0
28-03-2010, ora 10:00
boul
Nu este medic/terapeut
boul
e hipnoza o solutie?
multumesc pt raspuns, scarface (stii ce spui !)
ai dreptate
am avut unele complexe in copilarie-adolescenta, ele au trecut odata cu inaintarea in varsta, acum mi se par amuzante, dar probabil ceva acolo inauntru s-a "stricat"
mi-ar placea sa mai discutam
poate imi dezvalui calea prin care ma pot "repara"
...nu sunt din bucuresti
0
28-03-2010, ora 12:00
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Hipnoza nu este absolut deloc o solutie si este chiar o metoda daunatoare de tratament care nu ar trebui folosita. Dar asa cum sunt multe in ziua de azi, se face si asta. Avantajele ei sunt des numai aparente, si in functie de hipnotizator si de pacient pot aparea daune altundeva mai grave decat cele care doresc sa fie vindecate. O dauna sufleteasca constituie intr-un dezechilibru in materia din care este alcatuita sufletul si pt. a o vindeca cea mai simpla metoda este de a restabili acest echilibru este de a-i da acele sunstante in dilutii homeopate. Mai exista si alte metode ca sacroterapia, etc... poti apela la oricare... cea mai sigura este insa homeopatia caci pt, altele este nevoie de anumite insusiri (credinta, etc).
Insa eu nu te-as sfatui sa apelezi la hipnooza, ci dimpotriva.
0
28-03-2010, ora 12:51
boul
Nu este medic/terapeut
boul
Homeopatia...poti sa-mi dai mai multe amanunte;ar trebui sa merg la un homeopat? sau sa ma informez si sa actionez cumparandu-mi cele necesare? sunt din bacau...n-am prea auzit de homeopati care sa profeseze pe aici.Trebuie neaparat sa fac ceva
0
28-03-2010, ora 13:11
boul
Nu este medic/terapeut
boul
mi-ar placea sa mai discutam scarface
0
28-03-2010, ora 15:05
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
in general ca cu orice medic nu este usor de a gasi un homeopat bun. in bacau nu stiu pe nimeni. scrie-mi un mesaj pe mess atunci
0
28-03-2010, ora 15:08
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
iti trebuie un medic, nu-ti poti gasi singur remediul vindecator decat printr-o mare intamplare. In unele cazuri si pt. medici homeopati acest lucru este greu caci sunt mii de remedii aparent asemanatoare
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cauzele atacurilor de panică și cum ne putem calma
  •