Atacuri de panica

34 comentarii 1 2
0
06-11-2021, ora 14:24
Dr Cristina Cathy
Nu este medic/terapeut
Dr Cristina Cathy
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Crede-ți ca îmi trebuie tratament psihiatric? Nu știu ce sa fac și unde sa ma duc. Sunt terminată din cauza simptomelor. Am făcut și rmn, am fost la neurolog, cardiolog, orl, analizele medicale și toate bune. Ultima oara am fost la neurolog și mi-a zis ca totul depinde de mine sa încerc sa ma controlez ca totul este în mintea mea, dar nu este așa. Eu chiar am stările astea, le simt. Va rog din suflet un sfat.
0
07-11-2021, ora 07:34
david90
Nu este medic/terapeut
david90
@Cristina: Incercati sa intrerupeti suplimentele alimentare pe care le luati, macar o saptamana, si vedeti cum va simtiti, fiindca si ele pot da reactii adverse ca cele din lista simptomelor pe care le-ati descris. Suplimentele nu-s chiar atat de inofensive pe cat se crede...

@clara_p: Mai ia si tu o pauza de la jobul de "postaca" pe romedic, ca ai inceput sa cam bantui pe aici!
0
07-11-2021, ora 08:02
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Psihiatrie, Sibiu
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
V ar ajuta un consult si un tratament e clar ca nu aveti nimic organic
0
07-11-2021, ora 13:00
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Dr Cristina Cathy faceți o evaluare psihologică la un psiholog clinician cu experiență pentru a ști nu numai diagnosticul, dar și modul de funcționare psihică. Numai așa poți depista adevărata cauză din spatele simptomelor. Am avut clienți cu stări asemănătoare care sufereau de ipohondrie și-și induceau practic tot felul de simptome.
După ce depistați adevărata cauză începeți psihoterapie(cea cognitiv-comportamentală dă rezultate mai bune și mai rapide) și ajutată de psihoterapeut puteți diminua cauzele până la dispariție.
Adaugă un comentariu / răspuns
34 comentarii 1 2

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: