atacuri de panica

Buna. Am citit foarte mult despre fiecare in parte, unii mai optimisti alti mai suparati, mai nemultuumiti. Intru si eu in "club", cu o intrebare. Stie cineva daca medicamentul efectin scade terniunea arteriala? eu am teniune de obicei 10 cu 6 sau 7. o sa imi scada prea mult?
1 comentarii

Efectinul poate determina ca reactie secundara o frecventa cardiaca neregulata, asta insemnand atat cresterea dar si scaderea ei. Aceasta reactie nu este insa obligatorie, nu apare la toti pacientii. Este bine sa va sfatuiti cu medicul dumneavoastra si, in cazul in care continuati tratamentul, sa va monitorizati indeaproape tensiunea.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice.
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 19De 4 saptamani am intrat intr-un cerc vicios si nu pot sa-mi revin
- 4tpsv 22... crizele de tahicardie s-au indesit odata cu varsta
- 5Hipertensiune dupa donare de sange
- 9Am atacuri de panica, agorafobie. Astept un raspuns!
- 1Atacuri de panica...stare de frica
- 320Cum m-am vindecat de atacuri de panica, anxietate
- 5Doamne, cum scap de chestia asta?
- 14atac de panica
- 14va rog sa ma ajutati.. atacuri de panica, depresia si anxietatea
- 5Cipralex-pe termen lung?
- 1Atac de panica sau este altceva?
- 6Anxietate, atacuri de panica - Schimbarea antidepresivului.
- 10Atacuri de panica
- 4Spasmofilie si/sau atacuri de panica
- 6Ajutati-ma - atacuri de panica
- 2Ajutati-ma - după ce ma trezesc încep sa transpir și sa ma albesc la fata
- 12Atacuri de panica dese/Probleme de respiratie
- 8Atac de panica?
- 3Stari de rău, simptome diferite
- 9Anxietate si atacuri de panica
Mai multe informații despre: Atacurile de panica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: