Atacuri de panica

nu puteti mari doza de medicamente decat la recomandarea medicului. Cate sedinte de psihoterapie ati facut? Atacul de panica este un simptom care apare pe fondul unui nivel de anxietate ridicat. In psihoterapie, ati identificat care sunt cauzele psihologice care genereaza acest nivel ridicat al anxietatii? Ati invatat tehnici de relaxare? Ati lucrat pe cresterea stimei de sine? Ati invatat cum sa faceti fata stresului etc? Psihoterapia este un proces ale carei rezultate se vad dupa o anumita perioada, care depinde de la o persoana la alta, are o anumita dinamica si necesita o motivatie puternica din partea pacientului. Incheiati psihoterapia atunci cand simptomele au disparut!
Sanatate multa!
Psihoterapeut Roxana Berdei

Daca urmezi un tratament, ia-l in mod corect dar trebuie sa ai rabdare pentru ca isi face efectul in timp.la fel si psihoterapia.
Stiu, vrei sa scapi cat mai repede de senzatii si de teama dar trebuie astepti.
Ai curaj, ca nu esti singur.

Geoalex, psihoterapia cognitiv-comportamentala prezinta o eficienta semnificativa in tratarea tulburarilor de anxietate, cum e si atacul de panica..Aceasta eficienta depinde foarte mult si de gradul de implicare al pacientului, de masura in care acesta pune in practica metodele, tehnicile invatate in cadrul terapie. Din pacate unii pacienti nu au rabdare si perseverenta in aplicarea acestor proceduri.Vor sa schimbe in cateva sedinte obiceiuri mentale si comportamentale disfunctionale si generatoare de stres si anxietate, formate si consolidate in ani si ani de zile..
Toate cele bune!

La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice.
- 40pot naste un copil sanatos? un doctor se poate sa raspunda?
- 3probleme nerezolvate de 6 ani.un sfat? mai multe?
- 8frica persistenta!
- 9anxietate? La inceput am crezut ca sunt ipohondra
- 6anxietate si homeopatia
- 39Oare o sa scap vreodata? Tulburare anxioasa-depresiva
- 14va rog sa ma ajutati.. atacuri de panica, depresia si anxietatea
- 1Lipsa de aer
- 13Atac de panica?
- 3Anxietate oribila
- 8tratament TOC si anxietate
- 17Anxietate depresie numai vad iesire :(
- 2Atacuri de panica
- 3Primul atac de panica
- 7Luna trecuta am facut soc anafilactic si nu scap de anumite simptom nici acum.
- 1TPSV - Simt ca nu-mi pot controla emotiile
- 7Mi-e frica sa nu inebunesc
- 0Nevralgie intercostala de 5 luni ? Atacuri de panica ? sau ceva mai grav ?
- 8Posibil preinfarct?
- 1Ce analize sa fac
Mai multe informații despre: Anxietatea Atacurile de panica