atacuri de panica
Buna ziua, as avea o intrebare, sotul meu are 2 ani de cand se simte rau, a fost la psiholog si a urmat traytament, o perioada sa simtit bn dar acum are simptomele astea foarte dese, v-as ruga sa imi spuneti ce este de facut si cat de grava aceasta boala.Va multumesc anticipat
7 comentarii
Buna ziua,
Din pacate psihoterapia in cazul starilor de anxietate poate dura mai mult. Si, tot din pacate, multi clienti renunta in momentul in care ssimt ca le este mai bine, dar de abia atunci se incepe munca de profunzime. Renuntand in aceasta etapa, simptomele revin si revin chiar mai puternic.
Daca sunteti din Bucuresti sau imprejurimi si doriti sa mai incercati inca o data psihoterapie ma puteti contacta.
Din pacate psihoterapia in cazul starilor de anxietate poate dura mai mult. Si, tot din pacate, multi clienti renunta in momentul in care ssimt ca le este mai bine, dar de abia atunci se incepe munca de profunzime. Renuntand in aceasta etapa, simptomele revin si revin chiar mai puternic.
Daca sunteti din Bucuresti sau imprejurimi si doriti sa mai incercati inca o data psihoterapie ma puteti contacta.
va multumesc pentru raspuns dar nu sunt din bucuresti, sunt din botosani, va pot contacta doar telefonic.O zi frumoasa va doresc
Buna ziua,
Exista si psihoterapie in varianta online pentru cei care nu pot ajunge la cabinet.
Toate cele bune!
Exista si psihoterapie in varianta online pentru cei care nu pot ajunge la cabinet.
Toate cele bune!
Si cum am putea lua legatura cu dv? Cum se procedeaza?
Bună ziua!
În toată țara sunt psihologi buni. Imposibil să nu găsiți și la Botoșani.Căutați informații pe google în legătură cu un psiholog din orașul dvs.
De obicei psihoterapia în cabinet dă rezultate mai bune și mai rapide decât cea on-line. Dacă nu puteți ajunge în cabinet căutați informații despre psihologi on-line, știu că în Cluj, cei de la COGNITROM au o platformă on-line de prevenție și psihoterapie a anxietății.
În toată țara sunt psihologi buni. Imposibil să nu găsiți și la Botoșani.Căutați informații pe google în legătură cu un psiholog din orașul dvs.
De obicei psihoterapia în cabinet dă rezultate mai bune și mai rapide decât cea on-line. Dacă nu puteți ajunge în cabinet căutați informații despre psihologi on-line, știu că în Cluj, cei de la COGNITROM au o platformă on-line de prevenție și psihoterapie a anxietății.
Pentru psihoterapie on-line sugerez site-ul ---------*
(*modificat de admin)
(*modificat de admin)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3depresie de 9 ani
- 32Am primit diagnosticul de tulburare anxioasa generalizata
- 7atac de panica, tremuraturi, fobii dar si probleme cu mancarea
- 0Anxietate, atacuri de panica
- 11Imi distrug singur viata si cariera!
- 9atacuri de panica si sarcina
- 7Inca o intrebare..chiar e pe fond psihic?
- 79Se pare ca o iau razna:(
- 30anxiolitice si cafea?
- 4Terapie si medicamente pentru atacurile de panica ?
- 11Tehnicile de relaxare functioneaza sau nu?
- 7stari de panica si atacuri de panica puternice
- 2Nevroza?
- 2simptome ciudate stare lesin+lipsa aer+contractii musculare puternice / panica ?
- 1tahicardie sinusala
- 4Putin ajutor!! orfidal (lorazepam)
- 10Am stări foarte rele
- 7Panică și anxietate, ajutor de la stat
- 5Vitamina D, responsabila de atacurile de panica?
- 42Va rog ajutor! Simt incontinuu o frica intensa in tot corpul si senzatia ca se va intampla ceva rau
Mai multe informații despre: Atacurile de panica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: