atrofie cerebeloasa
buna ziua!am 23 ani si de la 4 ani an convulsii epileptice.fac tratament de 4 ani cu depkine si trileptal.acum cateva zile am facut RMN ul cranio cerebral iar la rezultat imi scrie : moderata atrofie cerebeloasa.discreta atrofie F-P simetrica, subatanta cerebrala, spatii lichidiene cu morfologie.in rest...aspect normal.asi dori sa mi dati cateva explicatii despre acest rezultat...va multumesc
1 comentarii
imi pare rau ca nimeni nu mai posteaza aici, dar mi-ar placea sa mai stau de vb cu cineva care are habar despre aceasta boala, am si eu un frate care are aceasta boala, a depistat-ode un an, dar ma ingrijoreaza ca a inceput sa vb mai greu, pe langa faptul ca ameteste si merge rau, cade peste lucruri, am fost lamultimedici si in ungaria, aici am fost la dr dulamea la spitalul fundeni, am primit informatii ca s-ar putea face un tratament de celule stem, dar nici astea nu sunt sigure, alteceva nu mai stiu nimic, de asta rog pe cine are habar sa ne informeze si pe noi despre vre-un tratament sau orice informatie are legatura cu aceasta boala
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Ac celule gastrice
- 7Analize medicale usor crescute
- 3Hemoleucograma proasta după transfuzie sânge și plasma
- 2Fier cu valoare de 27, 45 umo/l, iar limitele intre 5, 4 și 18, 6, fetita de 10 ani
- 1Igm crescut
- 0Rezultate analize
- 1Analize medicale
- 1VSH și PCR marit
- 1Rezultate biopsii endoscopie si colonoscopie
- 1interstitiu pulmonar accentuat bilateral?