Autism sau nu?

26-08-2021
Q
Nu este medic/terapeut
Q
Buna, am un băiețel în vârstă de 2 anișori și o lună, care nu vorbește dar pronunță mai multe litere din alfabet, spune mama din când în când, baba, papa, dar cam atât, are contact vizual bun se bucură când ne vede, dar nu se întoarce de fiecare dată când îl strigăm, merge pe vârfuri își flutură mâinile din când în când, nu se joacă tot timpul adecvat cu jucăriile de exemplu i place aproape orice lucru care se învârte, mănâncă singur, executa comenzile că de exemplu stai jos, ridicate, bravo, ceau, i place să ne jucăm împreună aproape orice joc in care face și el ce facem noi, puncte slabe sunt că merge pe vârfuri, își flutură mâinile, nu știe să îmi arate părți ale corpului deși lucram foarte mult cu el, uneori pare in lumea lui iar alteori ne uimește cu consoane și numere pe care le pronunța!va rog să îmi răspunda cineva o părere căci nu știu dacă chear este o problema reală sau nu find primul copil nu știu cum să reacționeze!
1 comentarii
0
20-09-2021, ora 13:16
Pico
Nu este medic/terapeut
Pico
Bună, Q. Cum e băiețelul tău? Am un băiețel de 1, 7 ani care umbla pe vârfuri și se prinde câteodată de urechi. În rest e sociabil și vorbăreț. Nu știu dacă sa fiu îngrijorată sa nu.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: