Avc

05-11-2013
Stefaniasss
Nu este medic/terapeut
Stefaniasss
Buna, mama mea are 51 de ani si a suferit acum 5 zile o operatie de tumoare la colon si lichid la nivelul abdomenului.Medicii mi-au spus ca a fost o operatie extrem de grea si ca asa ceva nu au mai vazut.In urma interventiei ea ramanand cu 1m de intestin.Au aparut si complicatii, acum 2 zile m-au anuntat ca a suferit un accident vascular cerebral.Mai multe detalii despre acest Avc nu stiu, medicii nu mi-au spus mai mult.Stiu doar ca acum este tot la Terapie Intensiva si este tratata pentru acest Avc.Chiar azi dimineata au deschis-o din nou.Au zis ca trebuiau sa curete pe dinauntru ca sa nu se lipeasca intestinele.Ea ma vede cand merg sa o vad, ma aude dar nu vorbeste..da doar din cap ca ma intelege.Eu m-am gandit ca nu vorbeste din cauza medicamentelor si a sedativelor care i se dau.As vrea sa ma ajutati si sa imi da-ti mai multe detalii despre acest Avc, care sunt sansele sa isi revina si urmarile.M-am documentat si pe internet si stiu ca e posibil sa nu se refaca de tot, dar mie mi se pare ingrijorator ca de atata timp ea este la Terapie Intensiva.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul