Avort medicamentos

Buna...Am 3 săptămâni de sarcină...Am decis să fac avort medicamentos...Am luat prima pastila si deja îmi pare rău...urmează peste 2 zile să iau si celelalte patru.
Spuneți va rog, după administrarea primei pastile ce șansă are embrionul să supraviețuiască?
Spuneți va rog, după administrarea primei pastile ce șansă are embrionul să supraviețuiască?
3 comentarii

Prezentati-va in Urgenta sa va faca o injectie care sa anuleze efectul pastilei. In America asa se face.
0800 800 116 - Telefonul vietii
Sunati aici si informati-va.
0800 800 116 - Telefonul vietii
Sunati aici si informati-va.

Din cate m-am documentat trebuie facuta rapid o injectie cu progesteron care anuleaza efectul pilulei pe care ati luat-o. Vorbiti cu medicul care v-a dat acele pilule daca are aceasta injectie. Sau sa va trimita undeva unde o puteti face.

Spuneți va rog după un avort medicamentos este normal să ai singerari numai 6 zile????

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Daca e insarcinata, in afara de avort medicamentos ce mai exista?
- 3avort menstrual? anexita? cistita? stress?
- 3tratament dupa avort
- 3Am o mare problema.
- 3Intrerupere evolutie sarcina medicamentos.
- 4Avort medicamentos, uter retrovers, scurgeri de o saptamana
- 6Intrerupere Sarcina Tratament Medicamentos
- 1Avort medicamentos
- 1Avort medicamentos cauze
- 8Avort Medicamentos cu Medabon
- 0Primul Avort
- 5Avort medicamentos - povestea mea
- 1Ajutați-ma cu un sfat - intrerupere de sarcina cu medabon
- 2Întrerupere de sarcină cu medicamente(avort medicamentos) intârzie menstruația ?
- 0Medabon coșmarul vietii
- 0Medabon
- 2Sarcina oprita in evolutie. Dureri la o saptamana dupa Medabon
- 0Întrerupere de sarcină
- 8Experiența cu medabon!
- 0Experienta Medabon
Mai multe informații despre: Avortul Avortul medicamentos
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: