Avorturi si Pastila de a doua zi

09-09-2011
27Adriana
Nu este medic/terapeut
27Adriana
Buna, am avut 1 avort pe data de 13 mai 2011... In urma lui, am avut contact sexual protejat de fiecare data. In momentul in care observam ca prezervativul e fisurat, cu cateva ore mai tarziu luam pastila de a doua zi. Am luat aceasta pilula, 1 data intr-un ciclu menstrual, dar pana acum intr-un an, cred ca am luat de 4 sau 5 ori. Ultima data cand am luat-o a fost cred ca pe 5-6 septembrie, iar astazi mi-a venit menstruatia. Mentionez ca pe data de 29 august am avut menstruatie. E posibil ca de la pilula sa fi patit lucrul asta ? Sunt avarele si uterul in pericol de la excesul asta de pipule ? Ce pot face ? Exista vreun tratament pe care il pot lua pentru calmarea uterului si avarelor sau pentru reglarea menstruatie, pt ca pana acum, aveam menstruatie ft ft regulata.
2 comentarii
0
09-09-2011, ora 19:23
floare albastra
Nu este medic/terapeut
floare albastra
Vai dar mereu se fisureaza la voi prezervativul?Poate ti se pare..ia unul mai de calitate, cum ar fi Durex extra safe..ai luat prea multe pilule, mai mult de 2 ori pe an, nu este recomandat, este o bomba hormonala, iti deregleaza organismul..nu ai ce face decat sa te linistesti si sa nu mai iei atatea pilule, iar oraganismul isi va reintra in normal..daca tot ai impresia ca se rupe prezervativul, gandeste-te la varianta cu anticonceptionalele, dar ele nu te protejeaza de boli cu transmitere sexuala..
0
12-09-2011, ora 00:30
27Adriana
Nu este medic/terapeut
27Adriana
ms frumos... ma speriasem... si unele persoane exagereaza ft mult... !!! am mai citit despre excesul de pilule pt a doua zi si mai aveau putin si ziceau ca dau coltul. pup si multa sanatate. o sa tin cont de sfaturi
Adaugă un comentariu / răspuns