axa
Buna ziua.
Am nevoie de putin ajutor din partea dvs. Mi-am schimbat ochelarii si inainte de a-mi face noile lentile am efectuat 2 controale la doi oftalmologi diferiti. La primul doctor mi s-a recomandat o axa de 175 grade al doilea doctor mi-a recomandat axa de 75 grade pentru lentile. Mie mi se pare o diferenta cam mare intre cele doua axe si nu stiu care sa o iau de buna. precizez ca am astigmatism si -1, 25.
Multumesc
Am nevoie de putin ajutor din partea dvs. Mi-am schimbat ochelarii si inainte de a-mi face noile lentile am efectuat 2 controale la doi oftalmologi diferiti. La primul doctor mi s-a recomandat o axa de 175 grade al doilea doctor mi-a recomandat axa de 75 grade pentru lentile. Mie mi se pare o diferenta cam mare intre cele doua axe si nu stiu care sa o iau de buna. precizez ca am astigmatism si -1, 25.
Multumesc
1 comentarii
Bna ziua! Ar fi bine sa faceti un nou consult oftalmologic. Eu cred ca ar fi bine sa ramana cilindrul in axul prescris pentru ochelarii vechi sau sa fie un ax apropiat vechiului ax; numai bine
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Blefarita/Conjunctivita cronica
- 1Fasciculatii musculare și miokimie pleoapa superioara
- 0Amețeli și întunecarea vederii
- 7Gaura din ochi m-a bagat in depresie
- 1Diferenta dioptrii cicloplegie
- 1Degradare vedere la distanta (deja cu ochelari), dureri de cap, ameteli, pulsatii.
- 1Ochiul se zbate (pulseaza)
- 1Degradarea brusca a vederii după glicemie mai mare de 700
- 1Scadere acuitate vizuala dupa aplicare picaturi dilatare pupile
- 1Ochi umflați dimineața