Bai cu sare marina

18-08-2008
krris
Nu este medic/terapeut
krris
Buna ziua!

Istoric: am urmat un tratament cu dexamethason pt o problema a glandelor suprarenale. Dupa ce nu am mai folosit tratamentul a inceput sa imi apara pe torace (in special partile laterale) o alergie care se manifesta ca o iritatie/urticarie (cu mancarimi) si care nu trece decat pe baza solutiilor preparate cu cortizon.
Medicii mi-au spus ca este defapt o alergie aparuta pe fond nervos.Apare cand si cand.Se agraveaza la transpiratie.
As vrea sa stiu ce efect au baile cu sare marina.

In urma cu cateva seri am facut baie cu sare de la Marea Moarta (afland ca aceste bai ajuta la rezolvarea problemelor de piele). Numai ca iritatia a aparut si mai accentuata ca inainte.

Nu stiu ce sa mai fac.Aceasta problema dureaza de vreo 2 ani si jumatate.Nu cred ca este normal sa folosesc solutiile cu cortizon.Si vreau sa "scap" pt totdeauna de aceasta alergie/problema a pielii.

Faptul ca acea baie cu sare marina a accentuat alergia are legatura cu eliminarea toxinelor prin piele?Este primul efect?Nu stiu ce sa fac.Daca sa mai continui sau nu cu acele bai sau cum anume sa procedez. Vreau doar sa nu mai am aceasta problema.Este...ingrozitor.

Va multumesc!

Chris
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns