baiat de 5 ani sufera de psoriasis

buna ziua.ma numesc adela si sunt mamica am un baiat de 5 ani care sufera de psoriasis de varsta de 4 luni am fost cu el la dermatologie la doi madici care miau prescris unguent dermovate si solutie la fel, ansorian si diprosalic dar ii dau ii trece 3, 4 zile si apare din nou are pe scalp spate picioare inghinal subrat acum are si la ochisori si in urechi nu stiu ce sa ii mai dau, saracul a inceput sa planga k i sa luat de atata alifi, ptr ochisori am fost la oftalmolog nea dat unguent tobrex dar tot la fel nu ii trece trebuie sa ii dau pe ficare seara.in urechi a inceput sa faca dopulete am fost si la orl ia scos dopuletele dar face iar.ce ma sfatuiti, unde sa mergem/? santem din targoviste
3 comentarii

Buna seara,
cum sa incep?? sa scriu unei tinere mame?/
citti si pe net...psoriazisul NU se vindeca NICIODATA.
nepoata mea are 27 ani...se mai amelioreaza din dureri, mancarimi...etc..DAR de vindecat complet, niciodata.
propunere:
mergeti si la alti 2-3 medici pt. a va stabili diagnosticul !!
POATE si DOAMNE AJUTA sa nu aiba asa ceva!...
P.S.
daca cineva scrie ca s-a vindecat nu-l credeti..apare si dispare DAR, NU se vindeca,
Rugati-va ca parinti, SA NU fie acest diagnostic...si eu nu cred ca este.
sanatate si s-auzim de bine.
O seara frumoasa.i
cum sa incep?? sa scriu unei tinere mame?/
citti si pe net...psoriazisul NU se vindeca NICIODATA.
nepoata mea are 27 ani...se mai amelioreaza din dureri, mancarimi...etc..DAR de vindecat complet, niciodata.
propunere:
mergeti si la alti 2-3 medici pt. a va stabili diagnosticul !!
POATE si DOAMNE AJUTA sa nu aiba asa ceva!...
P.S.
daca cineva scrie ca s-a vindecat nu-l credeti..apare si dispare DAR, NU se vindeca,
Rugati-va ca parinti, SA NU fie acest diagnostic...si eu nu cred ca este.
sanatate si s-auzim de bine.
O seara frumoasa.i

Buna ziua! Mentionez ca am 22 ani, 57kg si 1.71m. Am facut un an de facultate in inginerie, iar de 6 luni sunt in Anglia si am grija de un baietel (ceea ce inseamna ca nu fac prea multa miscare). De aproximativ 3 ani (doar vara), am o problema cu talpa piciorului: se inrosesc protiuni mici si ma mananca, dupa care se transforma intr-o umflatura dureroasa la atingere, durerea accentuandu-se pe zi ce trece, si locul mutandu-se de-a lungul talpii (mai putin in partea din fata); in primii 2 ani nu i-am dat importanta, deoarece am avut la un singur picior, si a trecut foarte repede; insa vara trecuta problema s-a manifestat la ambele picioare odata, durerea trezindu-ma peste noapte si intrucat nu am putut merge nici macar pe varfuri, am contactat medicul. La prima vedere, medicul mi-a spus ce este posibil sa am aceasta problema din cauza transpiratiei ( eu vara transpir mult in talpa), combinate cu praful care se acumulaza in incaltariele decupate. Mi-a recomandat sa ma spal cu sapun medicinal, in apa calda, dupa care sa ma dau cu betadine unguent, de trei ori pe zi, timp de o saptamana (perioada dupa care, daca nu ar fi trecut, m-ar fi trimis la un medic dermatolog); iar noaptea cand durerea crestea, sa-mi pun comprese cu apa rece. Urmand prescriptia, am scapat de problema in 2 zile. Dar acum este iarna, iar problema a revenit la piciorul stang. Medicul de aici mi-a spus ca am o problema cu articulatiile piciorului si mi-a recomandat odihna si paracetamol pentru ameliorarea durerii, si daca nu-mi trece intr-o saptamana, sa revin pentru un control mai amanuntit. Nu am folosit decat comprese cu apa rece, noaptea cand ma trezeam de durere (in ultimele doua zile). In patru zile a trecut, dar asta ce inseamna: ca nu am o problema care sa fie tratata definitiv?

Buna ziua.Sunt mama a unei fete de 23 ani problema este ca pe tot corpul iau iesit pete maro si o mananca dar si se jupoaie ca si cum ar fi arsa de soare.Ce poate sa fie si unde trebuie sa merg cu ea la vizita.VA MULTUMESC

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6de aproape 5 ani sufar de psoriazis
- 3psoriazisul si nizoralul?
- 5psoriazis la copil
- 5Psoriazis si dureri articulare!
- 6pustule pline cu lichid pe calcaie, palme
- 21sampoane pentru intretinerea psoriazisului de scalp
- 9Produsele pt. psoriazis - dau rezultate?
- 14O crema care functioneaza la psoriazis si neurodermita !!!
- 2Psoriazis - noutati
- 0Paradontoza, psoriazis, tratament cortizon, afte, leucoree
- 6psoriazis - recomadari... exista sanse de vindecare?
- 2Am un inceput de psoriazis
- 0Psoriasis - Daivobet - Depigmentare
- 2Psoriazis vulgar
- 0Psoriazis pe față
- 1Întrebare biopsie piele, psoriazis
- 2Psoriasis
- 0După 6 ani de Psoriazis și zeci de tuburi de cortizon topic
Mai multe informații despre: Psoriazisul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: