Balanita, va rog, imi puteti recomanda un tratament care sa functioneze?

12-02-2012
Azrayiel
Nu este medic/terapeut
Azrayiel
Buna ziua!

Am 20 de ani, ...
acum cateva zile, mai exact pe data de 7 feb am facut sex, neprotejat cu o partenera care mai mult ca sigur avea candidoza
(acea 'pasta' alba am observat'o abia dupa ce era prea tarziu, si domnisoara a fost atat de draguta incat sa nu-mi spuna ca are, desi stia !)
pe data de 9 constat ca mi-au aparut puncte rosii pe penis, ce sa mai spun, disperasem, am cautat cauza, apoi am fugit la farmacie, am luat Biazol (aveau doar biazol si travogen) si de joi seara, pana astazi (sambata seara - deja duminica dimineta) urmez tratamentul, de 3 ori pe zi dau cu Biazol, inainte sa dau cu crema spal bine penisul cu apa.
Folosesc destul de multa crema...
Problema este ca acele pete continua sa se extinda ! Nu simt mancarime, nu simt durere, nu simt nimic, dar de la puncte deja au ajuns pete in ciuda faptului ca ma chinui sa tin zona uscata si crema pare a-mi fi inutila!

Ce sa fac? Inebunesc, si partea cea mai proasta este ca nu imi permit sa testez toate medicamentele din farmacie si sa ma duc si la doctor... sta foarte foarte prost cu banii, asa ca, v-as ruga daca imi puteti spune unde gresesc, si daca stiti cumva un medicament mai puternic, care da rezultate, daca continua sa creasca o sa inebunesc de tot.

Cu toata stima!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns