balonari, constipatie si probleme digestive

Buna seara.De aproximativ un an, am urmatoarele simptome :constipatie (un scaun la 2-3 zile), balonare puternica in tot abdomenul in special sub stern si dureri deasupra abdomenului, care corespund cu dureri usoare in spate.Stari de greata slabiciune fizica si lipsa poftei de mancare.(Ma simt plina).nu pot manca aproape nimic pentru-ca ma simt rau.Am facut urmatoarele examene:Gastroscopia cu urmatorul rezultat -Nimic in esofag, Mica hernie hiatala, nimic in duoden si mucoasa gastrica nu prezinta alterari. Alt examen a fost ecografia abdomenului, cu urmatoarele rezultate.-fierea -parte posterioara, polipo di 4 mm Pancreas-langa corpul, coada organului se vad 3 formatii ovale cu diametrul de 2.1-2.4 cm care se modifica in cursul examenului.In rest totul bun Alt examen facut a fost Rezonanta magnetica care rezultat spune :pancreasul in limite fara leziuni pancreatice si hepatice, Fierea marita iar rinichii si splina sunt in limita.Nu mai stiu ce sa cred Ce ar putea fi? Am uitat sa spun ca daca nu am dureri am o presiune ce ma apasa pe stomac.Va multumesc pentru eventualele raspunsuri
3 comentarii

Depistare Helicobacter Pylori din stomac ti-a facut la gastroscopie?
Daca nu, poti face si din sange, daca ai, sa stii in ce "cantitate", apoi dupa tratament se poate si din scaun.
Sanatate!
Daca nu, poti face si din sange, daca ai, sa stii in ce "cantitate", apoi dupa tratament se poate si din scaun.
Sanatate!

Multumesc pentru raspuns, voi face si acest test.

Cu placere. Daca iese pozitiv, ai MARE grija daca iti va prescrie antibiotice! Sa iei musai probiotice, sa nu iti faci probleme la intestine, , , Daca tirul este mic, adica aproape de normal, poti incerca naturist sa scapi de bacterie. Dar intai sa vezi daca e sau nu.
Numai Bine!
Numai Bine!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6constipatie cu sangerari dese la copil de 2 ani
- 5sangerari anale, dureri de stomac, constipatie
- 4fisura anala, constipatie foarte repede
- 4constipatie pareza de plex brahial
- 3Simptome cancer colon
- 3constipatie important
- 3Probleme digestive...
- 1Constipatia cronica la doar 15 ani
- 3de vreo luna ceva ma chinuie o durere...mai mult o balonare in partea dreapta sub coaste
- 14scaun constipat
- 0Balonare, scaun apos, discomfort partea dreapta
- 4Tratamente constipatie, balonare-activia-metamucil
- 2Detralex 500 mg constipa?
- 1Criza puternica de arsuri la stomac + balonare
- 1Constipatie-acnee
- 2Ma simt balonata mereu
- 2Terminație ciudata a anusului
- 4Probleme digestive - constipatie cronică
- 2Constipatie cauza, dureri abdominale
- 3Constipație anafranil
Mai multe informații despre: Balonarea abdominala Constipatia