Bartholinita recidivanta si sarcina
Buna seara, am fost diagnosticata de bartholinita incizata de trei ori, se pare ca vrea sa-si faca de cap si pe partea stanga, intrebarea mea este urmatoarea:
Este posibil ca in urma infectiei sa nu pot ramane insarcinata?Precizez ca ultima oara am fost internata o saptamana am 32 ani nu am copii
Este posibil ca in urma infectiei sa nu pot ramane insarcinata?Precizez ca ultima oara am fost internata o saptamana am 32 ani nu am copii
3 comentarii
Bartholinita este, prin definiţie, o inflamaţie a glandelor Bartholin. Acestea nu au legătură cu sarcina.
În cazul unei bartholinite recidivante, un tratament homeopatic ar fi foarte indicat.
În cazul unei bartholinite recidivante, un tratament homeopatic ar fi foarte indicat.
Multumesc pentru raspunsul prompt, poate este cazul sa incerc si asta, nu prea am incredere dar merita incercat.Ceea ce ma ingrijoreaza cel mai mult sunt infectiile repetate si ma intreb cat de mult afecteaza ovarele, trompele uterine etc.de aici si intrebarea.
as dori si eu un tratament medicamentos pt bartholinita e la inceput si poate pot sa o stopez fara o interventie chirurgicala de care mi-a f f f frica va multumesc
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3rujeola si pregatirea pentru o noua sarcina
- 10Cum pot ramane insarcinata?
- 3Vreau bebelus!
- 3Si eu vreau un copil
- 2alaptez de 9 luni si vreau sa mai fac un copil
- 2vreau un bebe
- 10Nu pot ramane insarcinata..
- 14Imi doresc sa raman insarcinata si am nevoie de sfaturi!
- 3vrau sa raman insarcina.. incerc de 2 luni si nimic
- 4Vreau un copil
- 30mai vreau un bebe dar am o retinere...
- 2analize inainte de sarcina
- 7Bartholinita.. am observat ca imi curge si putin sange cand merg la baie. E normal?
- 4Dacă iau atâtea antibiotice pot rămâne însărcinată în perioada aceasta?
- 8Probleme cu somnul... mai exact dorm dar nu ma odihnesc
- 23interpretare spermograma.. ne dorim de mult timp cu bebe
- 5Concepere bebe
- 2vreau un bebe
- 3sarcina si problemele ei
- 1sterilet scos si nu reusesc sa raman insarcinata
Mai multe informații despre: Chisturile glandelor Bartholin Pregatirea pentru sarcina
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: