basici cu puroi in cap

23-02-2008
zuzzu100
Nu este medic/terapeut
zuzzu100
buna seara! am o problema grava: in urma cu 2 ani sotului meu i-au aparut in varful capului niste basicute cam de 1 cm patrat care se umflau si intr-o noapte s-au spart si a curs pe perne un lichid galben cu sange si cu un fel de limfa, ca un puroi infectat. pe zonele respective(cam in 5-6 locuri) i-a cazut parul de tot. am consultat un chirurg care a spus ca are chisturi sebacee si l-a operat pe viu si a stors de acolo ce era si i-a bagat si niste mese sub inciziile alea sa absoarba mai bine. tot acest tratament a durat cam o luna si ceva timp in care a luat amoxiclav, doxiciclina, gentamicina si solutii pt cresterea parului hairgrow si alte medicamente pe care nu le mai retin. pustulele au continuat sa supureze zilnic din ziua in care s-au spart si parul nu a mai crescut.am consultat un dermatolog care a spus ca are o infectie cu stafilocopc auriu si a facut foliculita la nivelul scalpului si i-a prescris vaccin stafilococic tip d. nici un rezultat nici dupa acest vaccin. mentionez ca pe parcursul acestor tratamente a mai fost taiat de un medic dermatolog care sustinea ca sunt chisturi sebacee care comunica intre ele si vroia sa-l taie in tot capul, moment in care ne-am speriat si am incetat sa mai maegem la el. acum 3 luni a facut din nou un tratament cu doxiciclina 1 la 12 ore pana in prezent, fara pauza si NIMIC. am facut din nou o antibiograma din care a reiesit ca are stafilococ auriu acolo si e rezistent la dixiciclina pe care o luase degeaba timp de 3 luni.a iesit sensibil la cefuroxim, gentamicin, cefaclor, cefoperazone.am facut tratamentul si nici o imbunatatire, problema persista, ii curge mereu din acele umflaturi, pateaza tot ce atinge si a inceput sa fie afectat mental: o usoara depresie, deja refuza sa mai cautam solutii sau sa discutam, devine irascibil si vizibil deranjat ca este intrebat ce are in cap. va rog din suflet sa ma ajutati cumva, cu orice credeti ca se poate chiar si daca ati mai intalnit situatii asemanatoare pt ca nu mai stiu ce sa fac si pana la urma nici nu stiu bine ce diagnostic are. si ma framanta extrem de tare sa nu se intample ceva mai rau pt ca sta cu puroiul acela sau ce o fi acolo de 2 ani de zile. VA ROG DIN SUFLET SA MA AJUTATI!multumesc frumos!
17 comentarii
0
04-03-2008, ora 00:00
carcea
Nu este medic/terapeut
carcea
Rezolvare: Cel mai renumit centru dermatologic din lume care se afla in Roma unde dau consultatii cei mai renumiti specialisti in dermatologie(sunt doctori-calugari).O consultatie costa 36Eur.Stiu, pt ca sotul meu a fost si urmeaza sa fie intenat acolo timp de 2 saptamani(absolut GRATIS) si asta ptr o dermatita.Daca cei de acolo nu te rezolva, nu o face nimeni din lume.Sotul meu a ajuns acolo dupa 2 ani de consultatii si tratamente costisitoare si ineficiente date de specialisti renumiti in dermatologie din Constanta.Imi pare rau sa o spun dar bolile de piele sunt tratate cu superficialitate de catre specialistii nostri(fac referire la cei din Constanta.In speranta ca ti-am putut fi de folos.
0
04-03-2008, ora 00:00
zuzzu100
Nu este medic/terapeut
zuzzu100
PT carcea: multumesc mult de tot pt interventie! poti te rog sa-mi dai mai multe detalii exacte despre sediul centrului dermatologic? si daca nu sunt indiscreta, ai putea sa-mi spui daca sotul tau evolueaza inspre vindecare in urma tratamentului de acolo? cine hotaraste daca trebuie sa te internezi acolo? in urma consultatiei? se face programare? te rog mult daca poti sa-mi raspunzi.multumesc inca odata!
0
05-03-2008, ora 00:00
carcea
Nu este medic/terapeut
carcea
Aseara ti-am scris de 2 ori, dar vad ca nu mi le ia;imi spune ca a fost adaugat comentariul dar nu mai apare pe forum, nu stiu ce se intampla.O sa incerc diseara inca o data.
0
05-03-2008, ora 00:00
carcea
Nu este medic/terapeut
carcea
Sotul meu va merge saptamana viitoare sa se interneze, ar fi trebuit sa o faca atunci cand a fost(22.02), dar nu era pregatit ptr asa ceva, nu s-a asteptat la internare.Internarea o hotareste medicul care te consulta.Nu trebuie programare, te duci pur si simplu ca la orice clinica, unde ti se da bon de ordine.Singura problema este ca in caz de internare, nu sunt locuri, depinde de boala, daca necesita anumite analize riguroase.Institutul nu numai ca trateaza dar si cerceteaza bolile de piele.Noi am aflat de acest renumit Institut de la niste italieni, care, cand au auzit de internare au spus ca este ceva etraordinar, nu oricine reuseste, pt ca se pune problema locurilor;este foarte aglomerat, vin pacienti din toata lumea, inclusiv America.Adresa ti-o sriu diseara ca nu o am la mine sunt la serviciu.
0
05-03-2008, ora 00:00
zuzzu100
Nu este medic/terapeut
zuzzu100
multumesc mult de tot pt timpul pe care il acorzi sa-mi raspunzi.o sa urmaresc diseara. multumesc inca o data!
0
06-03-2008, ora 00:00
carcea
Nu este medic/terapeut
carcea
Da-mi te rog email-ul tau.De fiecare data cand scriu adresa Institutului nu-mi ia mesajul.
0
06-03-2008, ora 00:00
zuzzu100
Nu este medic/terapeut
zuzzu100
adresa mea -* multumesc mult! astept mail de la tine>


(*modificat de administrator)
0
22-06-2008, ora 00:00
mki79r
Nu este medic/terapeut
mki79r
Buna, si eu sunt in aceiasi situatie ca si sotul lui zuzu100, va rog daca este posibil sa imi dati si mie adresa acelei clinici din italia.-*
Va multumesc anticipat.




(*modificat de administrator)
0
06-03-2010, ora 19:00
cata3012
Nu este medic/terapeut
cata3012
sal, si eu ma aflu in aceiasi situatie.la inceput mi-a iesit un chist care sa spart si dupaia au inceput sa se inmulteasca si sa imi cada parul in zona accea, imi puroiaza si cand sunt infectate ma dor.am fost la doi dermatologi mi-am facut 2 randuri de analize si m-au taiat in cap de 4 ori sa le curete fara efect!acum sunt mai mari, va rog sa imi dati un sfat si adresa clinici din italia daca se poate, -*.multumesc!



(*modificat de administrator)
0
11-08-2010, ora 16:29
Daniela Matei
Nu este medic/terapeut
Daniela Matei
Doresc si eu adresa clinicii din Roma -*.Multumesc



(*modificat de administrator)
0
14-08-2010, ora 10:25
laura mihaela
Nu este medic/terapeut
laura mihaela
doresc si eu adresa clinicii din Roma, va rog mult, am mare nevoie de ea.
multumesc mult.(daca se poate un numar de telefon.) -*


(*modificat de administrator)
0
26-08-2010, ora 12:55
teo29
Nu este medic/terapeut
teo29
Buna!nici nu stiu cum sa incep.:(sotului meu i-a aparut pe partea stanga, mai precis deasupra tamplei.o anume umflatura.La atingere spune ca nu este dureroasa, are lungimea aprox de 1 cm si nu vrea nicicum sa mearga la medic.Ce ma sperie mai tare e ca de curand i-am dat mana prin par si i-am simtit o anume umflaturain cap, aproape de marimea uni ou de porumbel, si asta e tot pe parea stanga.Ma cuprinde disperarea cand ma gandesc si incerc sa-l fac sa mearga la medic, dar cand deschid acest subiect devine irascibil si refuza.Va rog frumos daca careva are vre-o idee despre ceea ce am descris eu mai sus, postati-o, sfatuiti-ma, ajutatima, sant pur si simplu disperata!!!
0
28-08-2010, ora 18:29
carcea
Nu este medic/terapeut
carcea
Nu aveti nevoie de adresa(oricum nu am voie sa o public pe site);clinica se numeste I.D.I (Institutul de dermatologie Italian).Se afla in centrul Romei si toata lumea stie de el.Este un centru de cercetare, subventionat de catre Vatican sau mai degraba apartine acestuia.
Ca sfat: consultatia costa 35Eur, iar daca situatia medicala necesita spitalizare sau anumite investigatii, sa aveti la voi Card European de Sanatate(sau certificat), ca sa nu plati nimic.(cel putin asa s-a intamplat la sotul meu, el a fost internat).
0
28-08-2010, ora 23:20
laura mihaela
Nu este medic/terapeut
laura mihaela
multumesc mult, se poate o recomandare catre un anume medic?
cumnatul meu a fost chiar acolo si dupa nenumarate siruri de analize doctorita se uita la el nedumerita ca nu-si dadea seama ce are, nu stia ce dg, sa-i puna si i-a spus ca are alergie la soare, ceea ce mi se pare detul de ciudat ca are leziuni doar pe maini, nu stiu ce sa zic.
poate nu a nimerit la cine trebuia, mi-e greu sa cred ca nu-i poate da de capat, el fiind sanatos, toate analizele au iesit bune-ele fiid efectuate in institut dar nu cu internare.
0
29-08-2010, ora 09:32
carcea
Nu este medic/terapeut
carcea
Adevarul ca trebuie sa ai si putin noroc.Banuiesc ca cumnatul tau ti-a explicat cum se intra acolo, sunt foarte multi medici, iti iei bon si depinde la cine nimeresti.Sotul meu a nimerit la un medic calugar in varsta de vreo 65-70 de ani, care l-a tinut la consultatie in jur de 1 ora( el chiar a precizat ca nu este ca ceilalti colegi care isi examineaza pacientii mult mai rapid).In urma consultatiei i-a dat bilet de internare urgent, nu stia exact ce fel de boala este, dar si-a dat seama ca este ceva serios.Odata internat a fost examinat de catre 11 specialisti si dupa numeroase analize i s-a pus un diagnostic, iar decizia finala o lua numai medicul primar(directorul clinicii).Ce sa zic, trebuie sa recunosc ca foarte greu ajungi sa te interneze, este in functie si de boala pe care o ai.O sa incerc sa caut numele doctorului care l-a consultat prima oara pe sotul meu si o sa-ti trimit mesaj.
0
09-12-2014, ora 21:03
marius2014
Nu este medic/terapeut
marius2014
Carcea te rog sa-mi dai si mie tratamentul prescris deoarece dupa cum ai spus e foarte greu sa ajunga toata lumea la clinica si eu am aceleasi simptome. se gaseste si in Romania?
0
15-12-2014, ora 02:13
marius2014
Nu este medic/terapeut
marius2014
cum se numeste produsul si de unde se poate cumpara?rog raspuns.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.