basici pe talpa piciorului

18-03-2010
danutz_oo7
Nu este medic/terapeut
danutz_oo7
Basici pline cu lichid mi-au aparut pe talpa piciorului stang si in apropierea degetelor dar nu si intre ele.Problema este ca se fac maricele. Nu ma maninca deloc ci dor foarte putin la apasare, in timpul mersului sau la condus autovehicul. Azi am fost la un medic. A spus ca boala se numeste "PLANTAR WART " si ca este un virus. Problema este ca nu sint in tara si medicul mi-a spus ca nu are la dispozitie medicamentele necesare aici.Poate cineva sa imi traduca in romaneste denumirea acestei boli ? Sau ce tratament trebuie sa urmez, eventual ce medicamente ma pot ajuta ?
Multumesc anticipat.
1 comentarii
0
05-02-2012, ora 22:31
ionutz1995
Nu este medic/terapeut
ionutz1995
Negii plantari sunt spongioasă şi dur, şi sunt în mod normal, maro sau gri în culoare. Neg sub piele este in mod normal doua-trei ori la fel de mare ca parte a negilor, care a aparut prin piele. Adâncimea a negilor este motivul pentru durere extinse asociate cu condiloame plantars. Dacă veruca este destul de mare puteţi experienţă de fapt, un nod în partea de jos a piciorului dumneavoastră atunci când sunteţi în picioare.
Adaugă un comentariu / răspuns