basicute pe piele la copil
Fetitei mele in varsta de 7 ani i-au aparut niste basicute incolore pe piele in zona soldului si s-au extins pana in zona pubiana.Pielea de sub basicute si din jurul acestora este rosie.
Are mancarimi si de o saptamana, de cand i-au aparut nu dau semne sa se retraga, ba mai mult sunt din ce in ce mai mari si mai umflate. Inca nu am consultat un doctor, deoarece locuiesc in Anglia, iar doctorul de familie e plecat si revine abia in luna februarie.
Cateva sfaturi mi-ar fi de mare folos.
Multumesc!
Are mancarimi si de o saptamana, de cand i-au aparut nu dau semne sa se retraga, ba mai mult sunt din ce in ce mai mari si mai umflate. Inca nu am consultat un doctor, deoarece locuiesc in Anglia, iar doctorul de familie e plecat si revine abia in luna februarie.
Cateva sfaturi mi-ar fi de mare folos.
Multumesc!
3 comentarii
De la 2 la 4 mm.Desi au fost putine la incaput, acum s-au extins din zona soldului(zona in care se fac injectii)pana in fata in zona pubiana si in spate in sus pana unde incep coastele.Tocmai am fost cu fetita la medic, si zice ca are, , herpes zoster, ,.I-a dat aciclovir de 200 mg de 5 ori pe zi. Multumesc pentru atentia cu care mi-ati citit intrebarea si v-as ruga sa-mi spuneti si parerea dumneavostra.
Probabil ca da, sufera de herpes zoster fetita dvs. In aproximativ 10 zile lucrurile vor intra in normal.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Poate fi o problema a pielii?
- 5pete pe corp care se descuameaza, sfaturi
- 3ce se intampla pe pielea mea?
- 43probleme cu pielea de pe palme
- 8Ma mananca ingrozitor capul si ma ustura, nu stiu ce sa mai fac!
- 7intepaturi ale pielii
- 7pielea crapata (maini si picioare) - creme/unguente?
- 3Pete rosiatice, uneori albicioase pe piele
- 2boala de piele + poze
- 461Mibazonul, benefic sau nu?!
- 4transplant piele
- 24mancarimi pe baza nervoasa?
- 3Basicute cu lichid, mancarimi la degetele de la maini [POZE]
- 8psoriazis cam de 5 ani
- 6Pete rosii pruriginoase, unele iesite in relief, de dimensiuni diferite
- 1Piele insensibilă
- 2Piele rosie
- 1BUBITE DE LA SOARE
- 1toxidermie?